Με προβλήματα ο Αλμυρός κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων (pregame)

????????????????????????????????????

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ρήγα Φεραίο με 2-1 στο Βελεστίνο, ο Γ.Σ. Αλμυρού φιλοξενεί σήμερα στις 15.00 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» τον Α.Ο. Σελλάνων, με στόχο να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες και να διατηρηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανόλευκοι» δεν θα έχουν σήμερα στη διάθεσή τους δύο σημαντικές μονάδες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Γιώργος Σαββίδης και Κώστας Κιπτίου. Ο πρώτος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ρήγα, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Παρά την ίωση που ταλαιπώρησε τους Κώστα Φλίγκο και Αριστείδη Μιχάλη και οι δύο παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Σταματίου. Επίσης, επιστρέφει ο Παναγιώτης Κοντοβάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Βαλάντης Κόκκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Αριστείδης Μιχάλης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης.

Το διαιτητικό τρίο του σημερινού αγώνα αποτελείται από τους Ευάγγελο Λαθύρη, Γιώργο Λιτοσελίτη και Σεραφείμ Γάκο της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Αλέξανδρος Κόκκαλης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις