Αναμέτρηση Ολυμπιακών για την Α1 Εθνική γυναικών

Τον Ολυμπιακό Πειραιώς αντιμετωπίζει σήμερα στις 14.30 ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΔΑΚ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών. Δεν χωρά αμφιβολία πως ο νικητής του αγώνα είναι ήδη γνωστός. Το συγκρότημα του Πειραιά είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αήττητη θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Επομένως το έργο των παικτριών των Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριου Μπορίνου είναι τρομερά δύσκολο σήμερα. Ωστόσο, οι “ερυθρόλευκες” θα παλέψουν, με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.

Μάλιστα, δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι η Νίκη Ζέρβα και η Ραφαέλα Σουλτάνη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αξίζει να αναφέρουμε, επίσης, πως πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και η Ευτυχία Δεληγιάννη, ωστόσο, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ μόλις χθες έφτασε στο Βόλο η Άννα Ταντουρόφσκα, η οποία είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Σκοπίων.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής παίκτριες: Ιωάννα Τότση, Αναστασία Γαλιατσάτου, Κιάρα Άντριους, Άννα Ταντουρόφσκα, Νένα Παγκαλίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Εύη Κυριατζίδου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ελένη Ζήτη, Σερίζ Γουίλιαμς, Ευγενία Κωτούλα, Ιωάννα Αρτεμισίου.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 17/2
13.00 Νίκη Λευκ.-ΠΑΟΚ
14.00 Παναθηναϊκός-Φάρος
13.00 Πρωτέας-Πανιώνιος
13.00 Εσπερίδες-Αθηναϊκός
14.30 Ολυμπιακός Π.-Ολυμπιακός Β.
Κυριακή 18/2
12.30 Παναθλητικός-Δάφνη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις