Δύσκολο έργο με Θήβα έχει ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Στο δημοτικό στάδιο της Θήβας με αντίπαλο την τοπική ομάδα αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τρεις σερί νίκες, παραμένουν αήττητοι έξι αγωνιστικές και θέλουν σήμερα να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Από την πλευρά της η Θήβα στην έδρα της έχει μόνο μία ήττα, από τον Γ.Σ. Αλμυρού με 0-1, ενώ έχει σημειώσει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η τεχνική ηγεσία είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι Αντώνης Καμπλιώνης και Νίκος Λούγκος, δύο παίκτες που αγωνίζονται ως βασικοί στα τελευταία παιχνίδια. Και οι δύο τραυματίστηκαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, δεν κατάφεραν να προπονηθούν όλη την εβδομάδα και έμειναν εκτός αποστολής. Στο Βόλο θα μείνει και ο Κλεβί Κόλα, καθώς εκκρεμεί η απόφαση της ένστασης του Ρήγα Φεραίου κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ζητώντας να πάρει το ματς στα «χαρτιά» για αντικανονική συμμετοχή του Κόλα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στη θέση του Λούγκου, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί ο Δήμος Κόκας, ο οποίος μαζί με τον Στάθη Ρόκα θα είναι οι δύο παίκτες του άξονα. Στην άμυνα δεν αναμένονται αλλαγές, καθώς ο Λάζαρος Γελαδάρης θα αγωνιστεί για τρίτο σερί παιχνίδι ως αριστερός μπακ, με τον Σάκη Σάββα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Δημήτρης Τόσκας και Χρήστος Νόνης, με τον Φώτη Καραγκιολίδη να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Οι τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν μεσοεπιθετικά θα είναι οι Πέτρος Διβανές, Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Γιώργος ο Θέος (επιστρέφει από τιμωρία), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Λεωνίδας Χρήστου.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι: Αγγελής, Καλφούντζος,  Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Μέμμος, Μπέικος, Παπαϊωάννου, Πατσής και Σέττος.

Ο Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον σημερινό αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κυριάκος Βιντσεντζάτος από ίδια Ένωση και Κωνσταντίνος Κεφαλιακος από την ΕΠΣ Πειραιά. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Γιώργος Αδάμ από την Ένωση Ευβοίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις