Θήβα: Για τη νίκη με Ολυμπιακό Βόλου

Τον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 15.00 η Θήβα και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για την σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 17/2, στις 15:00, ο ΑΟ ΘΗΒΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό στάδιο Θήβας.

Το παιχνίδι για τον ΑΟ ΘΗΒΑ είναι αρκετά κρίσιμο και θέλει πάση θυσία την νίκη ώστε η ήττα στο Δίστομο να είναι μία κακή παρένθεση και οι ποδοσφαιριστές του Θοδωρή Παχατουρίδη είναι αποφασισμένοι να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και να φτάσουν στην νίκη και θέλουν και τον φίλαθλο κόσμο της Θήβας στο πλευρό τους.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα τελευταία παιχνίδια είναι αρκετά ανεβασμένος αγωνιστικά και γι΄ αυτό θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες δεν συναντιούνται πρώτη φόρα σε Εθνική Κατηγόρια αφού και στο παρελθόν έχουν συναντηθεί με πρώτη φορά την περίοδο 1982-1983 στην Β΄ Εθνική όπου η Θήβα είχε χάσει και τα δύο παιχνίδια με 2-1 και 3-1, την περίοδο 1984-1985 στην Γ΄ Εθνική ο ΑΟ ΘΗΒΑ είχε μια ήττα και μια ισοπαλία, 1-1 στην Θήβα, 2-1 στον Βόλο και την τελευταία φορά που βρέθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Θήβα ήταν πριν 32 χρόνια το 1986, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικης 1985-1986, όπου η Θήβα γνώρισε την ήττα με 1-0 ενώ στον Βόλο είχε χάσει με 3-0.

Όλα αυτά είναι ιστορία όμως το σημερινό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και θα πρέπει η Θήβα να κερδίσει με τον κόσμο στο πλευρό της και η προπώληση των εισιτηρίων με τιμή 5 ευρώ συνεχίζεται μέχρι αύριο στις 12:00 το μεσημέρι από τα σημεία πώλησης τα οποία είναι COFFEE TIME απέναντι από την ΔΕΗ στο Τάχι, VETRO CAFE-BAR Κεντρική Πλατεία Θήβας και Πρακτορείο ΟΠΑΠ Λιαμπότη απέναντι από το MY MARKET.

Διαιτητής του παιχνιδιού είναι ο κύριος Ζαχαρόπουλος Αθανάσιος του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και βοηθοί του θα είναι οι κύριοι Βιντσεντζάτος Κυριάκος, του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, και Κεφαλιάκος Κωνσταντίνος του Συνδέσμου Πειραιά».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις