Τσίρκοβιτς: «Σημαντικός βαθμός για τον Αμβρυσσέα»

Στον ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του αλλά και στο πόσο σημαντικός μπορεί να φανεί ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε από τη Νίκη Βόλου, στάθηκε ο Μίκι Τσίρκοβιτς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού.

Ο τεχνικός του Αμβρυσσέα τόνισε επίσης πως παρά τις σημαντικές απουσίες οι παίκτες του πάλεψαν και κατάφεραν να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκι Τσίρκοβιτς:

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Αμβρυσσέα για το αποτέλεσμα που πήραν σε μία δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μία ομάδα που ήταν το φαβορί. Σίγουρα, για να είμαι ειλικρινής, το ποδόσφαιρο που έπαιξε σήμερα ο Αμβρυσσέας μπορεί να μην ήταν αυτό που αρέσει στον κόσμο όμως είχαμε πολλά προβλήματα και κατεβήκαμε χωρίς τρεις επιθετικούς μας που ήταν εκτός. Κάναμε μία αλχημεία με παίκτες που δεν έχουν παίξει σ’ αυτές τις θέσεις και ήρθαμε να παλέψουμε. Τα παιδιά παλέψανε, τα έδωσαν όλα, μ’ έναν ανορθόδοξο τρόπο βέβαια αλλά πήρανε το αποτέλεσμα. Αυτός ο βαθμός θα είναι σίγουρα πολύ σημαντικός για τον αγώνα που κάνει η ομάδα για παραμονή στην κατηγορία.

Δεν θα πουλήσω οπαδιλίκι όμως η Νίκη Βόλου είναι μία ομάδα που την έχω στην καρδιά μου καθώς έχω φορέσει τη φανέλα της για πέντε χρόνια, έχοντας ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές στην καριέρα μου. Γι’ αυτό μπορεί να νιώθω και στεναχώρια που έρχομαι δεύτερη φορά ως αντίπαλος και παίρνω αποτέλεσμα, όμως είμαι προπονητής σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία κι έπρεπε να κάνω τα πάντα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον συνάδελφο τον Στέφανο (σ.σ. Ξηροφώτο) που κάνει μία πολύ καλή δουλειά και στη Νίκη να βρει τον δρόμο της και ν’ ανέβει κατηγορία γιατί θεωρώ πως αδικεί τον εαυτό της που βρίσκεται στη Γ’ Εθνική»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις