Λ. Μπακάλης: Δικαιούμασταν την ισοπαλία

Ο Λάκης Μπακάλης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Θήβα εκτός έδρα τόνισε πως η ομάδα του αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων»:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην αποβολή του Θέου, η οποία ήρθε πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, με τον αντίπαλο να μην τολμά να πρεσάρει, καθώς περίμενε να βρει από μας ανοιχτούς χώρους και να παίξει στην κόντρα επίθεση.

Από εκεί και πέρα η Θήβα είχε μια καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο με το δοκάρι του Χατζηλάμπρου. Εμείς συνεχίσαμε να έχουμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι και νομίζω πως υπήρξε μία φάση που θα έπρεπε να μας είχε δοθεί πέναλτι στο πρώτο μέρος. Ο αντίπαλος βρήκε καθαρά τα πόδια του Χρήστου, δίχως να καταλογιστεί η παράβαση. Θα ήταν διαφορετικό να γίνει σ’ εκείνο το χρονικό σημείο το 0-1 και να έχουμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η αποβολή ήταν καθοριστική, μας πήγε πίσω, όσον αφορά την οργάνωσή μας, ως ομάδα. Ένα αμυντικό λάθος μας στοίχισε στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δεν ελέγξουμε αυτές τις φάσεις, θα χάνουμε μ’ αυτόν τον τρόπο.

Το τελευταίο 20λεπτο προσπαθήσαμε και δεν φαινόταν πως ήμασταν η ομάδα που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Εμείς είχαμε τις μικροευκαιρίες, χωρίς να κάνουμε, ωστόσο, τη μεγάλη φάση. Βάσει της εικόνας μας, αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να πάρουμε, τουλάχιστον ένα βαθμό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις