Δεύτερη σερί νίκη για Ρήγα, 2-3 το Βελούχι

Δεύτερη σερί νίκη για τον Ρήγα Φεραίο. Μετά την επιτυχία επί του Γ.Σ. Αλμυρού, η ομάδα του Βελεστίνου πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι, επικρατώντας με 2-3 του Βελουχίου για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Ρήγας κατάφερε να προηγηθεί με 0-3 στο πρώτο μέρος με τέρματα των Τσελεπή, Τζοβάρα και Μπόρα, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν δύο τέρματα στην επανάληψη. Ο Ρήγας είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι με τον Τσιώλη.
Μόλις στο 4’ ο Τσιώλης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, για να γίνει στο 8’ το 1-0 για τον Ρήγα. Ο Τσιώλης έβγαλε σέντρα και ο Τσελεπής με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Γρήγορα ήρθε και το δεύτερο γκολ του Ρήγα, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο. Συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό ο Νασιακόπουλος τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Τζοβάρα, ο οποίος έγραψε το 0-2.
Οι «κυανόλευκοι» του Βελεστίνου ήταν διαρκώς στην επίθεση, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, για να γίνει το 0-3 στο 43’ Ο Μπόρας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου σκόραρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Βελούχι μείωσε στο σκορ στο 51 σε 1-3 με τον Κακκάβα με σουτ από κοντά.
Ο Ρήγας δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και στο 72’ ο Τσιώλης έχασε πέναλτι με τον Ρεσίτη να αποκρούει τη μπάλα. Το πέναλτι κέρδισε ο Τσελεπής σε ανατροπή από τον Κατσαδούρο.
Το Βελούχι κατάφερε να μειώσει σε 2-3 στο 85’ με ατομική προσπάθεια.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Κουτρομάνος (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Κόλλιας, Μπόγδανος, Αθανασόπουλος, Μπακαλίδης-Μπόρας.
ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Κόλλιας, Μπόγδανος (39’ Αθανασόπουλος), Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Γεωργίου, Μπαρμπόσα, Παχής (58’ Σερπάνος), Μπακαλίδης, Κακκάβας, Τσιμόπουλος.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Κυριάκος, Σπαθής, Ράπτης, Αλεξίου (80’ Σουγκάρης), Νασιακόπουλος (93’ Γεωργατζής), Μπόρας (70’ Παπακώστας), Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής (91’ Μπομπότης).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις