«Γλίτωσε» το βαθμό ο Γ.Σ. Αλμυρού, 1-1 με τον Α.Ο. Σελλάνων

Ο Γ.Σ. Αλμυρού κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να πάρει το βαθμό κόντρα στο Α.Ο. Σελλάνων, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Το παιχνίδι παρακολούθησε πλήθος κόσμου και διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το ματς ήταν μοιρασμένο αγωνιστικά, με τις ομάδες να δημιουργούν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και τους ποδοσφαιριστές να δίνουν δυνατές μονομαχίες με τους αντιπάλους τους, σε κάθε φάση που πραγματοποιούνταν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Πώς παρατάχθηκαν οι «κυανόλευκοι»

Ο Κώστας Σταματίου προτίμησε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Τερματοφύλακας ήταν ο Σταυράκης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Καψιώτης και το αριστερό ο Μπαρούτας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Χολέβας και Στουρνάρας. Κεντρικοί μέσοι ήταν οι Αλεξανδρής, Θωμαΐδης και Μιχάλης. Στις πτέρυγες αγωνίστηκαν ο Κοντοβάς από τη δεξιά πλευρά και ο Σκοπελίτης από την αριστερή. Τέλος, για τη θέση του κεντρικού επιθετικού προτιμήθηκε ο Φλίγκος.

«Άγγιξε» το γκολ ο Α.Ο. Σελλάνων

Ο Α.Ο. Σελλάνων ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας μια ανάσα μακριά από την επίτευξη ενός τέρματος. Ο Βουκομάνοβιτς με κοντινή κεφαλιά στο 25’, θα χρίζονταν σκόρερ, όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταυράκη, πριν απομακρυνθεί από τους αμυνόμενους των γηπεδούχων.

«Έσωσε» την παρτίδα ο Γ.Σ. Αλμυρού
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Κοντό, πράγμα που δεν είχαν καταφέρει με τον Βουκομάνοβιτς. Ο χαρισματικός κεντρικός επιθετικός μέσος του Α.Ο. Σελλάνων βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Μετούσι, πλασάροντας ιδανικά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και ανοίγοντας το σκορ, 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Όμως, οι «κυανόλευκοι» βρήκαν την απάντηση στο πρόσωπο του Κοντοβά. Στο 87’ ο Στουρνάρας πάσαρε στον Φλίγκο, ο οποίος έβγαλε ωραία σέντρα από τη δεξιά πλευρά, με τον Κοντοβά να στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα της εστίας του Λέμπα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (1-1).
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και πήραν η καθεμιά από έναν βαθμό εν όψει της δύσκολης συνέχειας του απαιτητικού και δυνατού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Παράπονα από τις δύο ομάδες για τη διαιτησία
Τα παράπονα δεν έλειψαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Φλίγκου στο 90’, το οποίο σημειώθηκε με σουτ μέσα από την περιοχή του Α.Ο. Σελλάνων, όμως, δεν μέτρησε, διότι θεωρήθηκε ότι ο σέντερ φορ του Γ.Σ. Αλμυρού βρισκόταν σε αντικανονική θέση.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 94’, καθώς θεωρούν ότι σε επιθετική προσπάθεια της ομάδας τους, η μπάλα βρήκε το χέρι του Κόκκα, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι ο διαιτητής, κ. Λαθύρης, διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.    

Σκόρερ: 87’ Κοντοβάς – 60’ Κοντός.
Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Λιτοσελίτης, Γάκος (Φθιώτιδας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης (62’ Κόκκας), Στουρνάρας, Χολέβας, Μπαρούτας, Αλεξανδρής, Θωμαΐδης (73’ Γατζούλης), Μιχάλης (46’ Τσουρής), Κοντοβάς, Φλίγκος, Σκοπελίτης.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Λέμπας, Μετούσι, Διπλάρης (90’ Παπαδημητρίου), Κούρκουλας, Αρχοντής, Κοντός, Μάττας, Υφαντής (91’ Γιαγιάκος), Παπαδημητρόπουλος (54’ Χάδιαρης), Μπαλαμπάνος (82’ Ξανθόπουλος), Βουκομάνοβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις