Έκοψε πίτα και γιόρτασε μαζί με Δημητριά και Ιωνικό ο Αιολικός

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 17.00 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  στο 3ο Γυμνάσιο της Ν Ιωνίας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αρκετοί γονείς και αθλητές ήταν εκεί για να ανταλλάξουν ευχές. Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Καλλίνικος ,ο οποίος είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς τους αθλητές «Να σέβεστε τον εαυτό σας, τον συμπαίκτη σας, αλλά και τους αντιπάλους σας». Τελειώνοντας ευχήθηκε στους παίκτες  του Αιολικού όσες είναι οι σταγόνες της βροχής τόσες να είναι οι επιτυχίες στους αγώνες, στα μαθήματα, στη ζωή.

Για όλους εμάς τους παρευρισκόμενους αυτές οι ευχές ήταν μια ανάσα φρέσκου αέρα που μας γέμισε αισιοδοξία και ελπίδα και τον ευχαριστούμε. Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης, ο οποίος έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε και είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Αιολικός Βόλου την αγωνιστική  χρονιά 2017 κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Παίδων στο Ν. Μαγνησίας. Οι έφηβοι τερμάτισαν τρίτοι, οι άντρες τρίτοι στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και τέλος οι κορασίδες τέταρτες. Στην αρχή  του 2018 ο Αιολικός Βόλου διανύει μία εντυπωσιακή πορεία, είναι πρώτος στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ., όπως  και στο Παιδικό Α  και  Εφηβικό Α. Στον προηγούμενο αγώνα εκτός έδρας με τη Σκιάθο η ανδρική μας ομάδα έφυγε νικήτρια και αισιοδοξεί για  την άνοδο της στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ Σε δεκαπέντε αγωνιστικές αναμετρήσεις έχει μόνο μία ήττα. Το πρώτο παιδικό μέχρι τώρα έχει μόνο μία ήττα. Συμμετέχουν δέκα ομάδες στο πρωτάθλημα Παίδων. Το εφηβικό και αυτό με τη σειρά του έχει μόνο μία ήττα. Οι κορασίδες που κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ιωνικού είναι τρίτες. Η Δημητριάς τη φετινή  χρονιά συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με δύο τμήματα Εφηβικό και παιδικό. Το παιδικό της Δημητριάδος διανύει μία αξιόλογη πορεία φέτος με αποτέλεσμα να  είναι τέταρτο στο Β’  όμιλο του πρωταθλήματος και πρόσφατα είχε μία σημαντική νίκη επί του Ίωνα. Το τρίτο παιδικό του Αιολικού που κατεβαίνει στο πρωτάθλημα   με πολύ μικρά παιδιά  είναι πέμπτο. Στο πρωτάθλημα του Β ’ομίλου συμμετέχουν έντεκα ομάδες.  Όλοι αντιλαμβάνεστε ότι οι συνεργασίες του Αιολικού με τη Δημητριάδα και τον Ιωνικό έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα καθόσον όλο και περισσότερα  παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν αγωνιστικά στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ .αποκτώντας  με τον τρόπο αυτόν πλούσιες αγωνιστικές παραστάσεις σημαντική παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Σας εύχομαι όλους καλή χρονιά και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλά τρίποντα».

Στην συνέχεια έγινε η βράβευση του αθλητή Σέρρη Φίλιππου από τον τεχνικό Σύμβουλο  κ. Σαμαρά Μιχαήλ για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Tην τιμητική της είχε η λαχειοφόρος. Κέρδισαν δώρα δεκαπέντε αθλητές όσα είναι και τα τμήματα: 1) zunior Τσάρκας Σπύρος(χορηγία  βιβλιοπωλείο ΜΑΤΙΕΣ) 2)Ακαδημία 2 Γουλέτσιος Αλέξανδρος ( χορηγία BISKOTE) 2)Ακαδημία 1  Κατούνης Βασίλειος (χορηγία ADDIDAS) 4)Ακαδημία 6ο Λύκειο Κολτσίδας Χρήστος(χορηγία ZOYMPOS) 5)προμίνι Γκάγκας Δημήτριος (χορηγία GOUGAR) 6)μίνι Κωστόπουλος Ανδρέας (χορηγία ACTION) 7)Παιδικό Γ’ Μισαηλίδης Απόλλων (χορηγία ΖΟΥΜΠΟΣ) 8)Παιδικό Β’ Χαλκιάς Ραφαήλ (χορηγία ΚΟΜΩΤΗΡΙΟ “ΠΑΝΤΕΛΗΣ”)  9)Παιδικό Α’ Διαμάντης  Ελευθέριος (χορηγία είδη αλιείας “Ο ΑΛΕΚΟΣ”10) Εφηβικό Β’ Σμυρλής Χρυσόστομος (χορηγία ROMEO GUSTO) 11)Εφηβικό Α’ Αντωνίου Κώστας (χορηγία GYMGAY) 12)Αντρικό Στρέζος Δημήτριος (χορηγία ΚΡΑΣΙΑ ΔΑΡΕΙΟΥ) 13)Κορασίδες Δεληγιάννη Βασιλική(χορηγία ΚΟΣΜΗΜΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ) 14)Παγκορασίδες Λογοδότη Σμαράγδα (χορηγία WIND) 15) Ακαδημία Κοριτσιών Φώτου Χρυσούλα (χορηγία ΞΗΡΟΣ ΚΑΡΠΟΣ). Επίσης δόθηκαν δύο τεστ Επαγγελματικού προσανατολισμού στην Γεωργούλα Μάγδα και Γιαννακοπούλου Σοφία (χορηγία από τα ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ )

Το φλουρί της βασιλόπιτας των Δ.Σ των σωματείων κέρδισε  για πρώτη φορά  ο πρόεδρος του Αιολικού κ. Ρούσσος Αντώνης γεγονός και μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία ότι όλες οι αγωνιστικές μας ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν για το 2018 (Χορηγία  ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ “EΥΗΛΙΟΝ” ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σύζυγος του προέδρου κ. Ρούσσου Άννα ,η γραμματέας της Δημητριάδος κ. Ευγενία Φραγκούλη και μέλος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ., ο πρόεδρος του Ιωνικού κ .Σαχανίδης Χρήστος, ο νομικός σύμβουλος κ. Σαμαράς Ιωάννης, το μέλος κ. Μακρυκώστας Δημήτρης, η Διοικούσα επιτροπή του Αιολικού κ. α. λ. Κοντά μας όπως πάντα ο ηχολήπτης ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και ο φωτογράφος της ομάδας .Στη συνέχεια ακολούθησε μπουφές.  Ευχαριστούμε τους χορηγούς το αρτοποιείο “ΑΡΤΟΠΟΛΙΣ” για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, τη Διοικούσα  επιτροπή για τα χειροποίητα τυροπιτάκια και πιτσάκια και όλους τους παραπάνω χορηγούς για τα δώρα τους.

Δελτίο Τύπου Αιολικός Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις