“Όχι” Ξάνθη σε πρόταση για μία ομάδα στο Βόλο

Συνάντηση μεταξύ προέδρων ποδοσφαιρικών συλλόγων που εκπροσωπούν το νομό μας στα πρωταθλήματα της B’ και Γ’ Εθνικής αλλά και εκπροσώπων άλλων ομάδων της τοπικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣΘ, κ. Μπατζιάκα.

Το «παρών έδωσαν οι κ.κ. Τόρης και Βαρούτσικος από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Γιάννης Ξάνθης από τη Νίκη Β., οι κ.κ. Καλόγηρος και Στάμος από τον Ρήγα και Πύρασο αντίστοιχα καθώς και πρόεδροι ερασιτεχνικών σωματείων.

Η πρόσκληση αφορούσε το μέλλον του βολιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ενώ στο τραπέζι έπεσε πρόταση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, για δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας στην πόλη. Να σημειώσουμε πως στη συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένο να παρευρεθεί ο κ. Μπέος και η παρέμβασή του ήταν εκτός προγράμματος.

Η πρόταση του Δημάρχου δεν βρήκε ανταπόκριση καθώς οι περισσότερες πλευρές έκριναν πως ένα τέτοιο εγχείρημα θα συναντούσε πολλές δυσκολίες για να πραγματοποιηθεί. Ο κ. Ξάνθης φιλοξενούμενος στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης ρωτήθηκε από τον Γιώργο Μαστρογιάννη γι’ αυτή τη συνάντηση και διευκρίνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Γκόλιας που ήταν μαζί του, κράτησαν αρνητική στάση στην πρόταση. Αρνητική ήταν και η στάση που κράτησαν οι κ.κ. Στάμος και Καλογήρος. Ο κ. Βαρούτσικος τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να σταθεί στα πόδια του, ειδικά αν κερδίσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις