Ο Πάνος θα σφυρίξει το Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής (26/4, 17.00) τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου για την 27η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή της αναμέτρησης…

…τον κ. Πάνο Ιωάννη από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους κυρίους Θανασιά Αθανάσιο και Παπαλαζάρου Γεώργιο, οι οποίοι επίσης ανήκουν στην Ένωση Ηπείρου. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Καλιακούδας Χρήστος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας. Αναλυτικά οι διαιτησίες στα υπόλοιπα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής για την 27η αγωνιστική:

17.00 (Δημοτικό Γήπεδο Τσαριτσάνης), Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πύρασος Νέας Αγχιάλου (Τσιάκος (Θεσπρωτίας), Αντωνίου, Λιόντος (Ηπείρου))

17.00 (ΔΑΚ Κοζάνης), Κοζάνη – Εθνικός Φιλιππιάδας (Μελτζανίδης (Ημαθίας), Μωϋσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών))

17.00 (Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων), Καραϊσκάκης – Οπούντιος Μαρτίνου (Καραλιόλιος, Ρίγκος (Γρεβενών), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς))

17.00 (Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας), Θεσπρωτός – Αναγέννηση Άρτας (Πουλημάς (Κέρκυρας), Κουρέντας, Νταλούκας (Τρικάλων))

17.00 (Δημοτικό Γήπεδο Βατανιακού), Βατανιακός – Δωτιεύς Αγιάς (Κουκουλάς, Αϊνάλης, Τσιότσος (Μακεδονίας))

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις