ΑΟ Σελλάνων: “Οι αποφάσεις του κ. Λαθύρη θύμιζαν …τριώδιο”

Τα παράπονά της για τη διαιτησία του κ. Λαθύρη στο ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού εξέφρασε η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Στις 17.2.2018 διεξήχθη ένας κρίσιμος βαθμολογικά, για την ομάδα μας, εκτός έδρας αγώνας με την ομάδα του Αλμυρού. Το τελικό σκορ 1-1 αναφέρεται μόνο για την ιστορία.

Στην ιστορία όμως θα πρέπει να μείνει και η διαιτησία του κ. Ευάγγελου Λαθύρη για τις «πρωταγωνιστικές» αποφάσεις του που ήταν συνυφασμένες δυστυχώς με το καρναβαλικό κλίμα των ημερών και θύμιζαν… τριώδιο!

Η απαράδεκτη διαιτησία του, καθώς «κατάπιε την σφυρίχτρα» σε δυο κραυγαλέες περιπτώσεις πέναλτι υπέρ των Σελλάνων που μόνο αυτός δεν είδε, προκάλεσαν γέλια και χλευασμό ακόμη και στο φιλόξενο κοινό του Αλμυρού και τον καθιστούν υπεύθυνο για τον καθορισμό του τελικού σκορ.

Η εικόνα του διαιτητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι χαρακτηρίζεται επιεικώς ως ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων και πραγματικά μας λυπεί το γεγονός. Γεγονός που πρώτη φορά μας αναγκάζει να εκδώσουμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Θεωρούμε δε, ότι ανάλογες διαιτησίες θα πρέπει να αποτελέσουν «τροφή για σκέψη» των ιθυνόντων-εποπτευόντων σχετικά με την επάρκεια των ανθρώπων που καθορίζουν, κάποιες φορές, τις τύχες των αγώνων και των προσπαθειών των αθλητών.

Επιτέλους κάποια στιγμή ορισμένοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απομακρυνθούν από το χώρο, ώστε να παραχωρήσουν το έδαφος σε υπεύθυνους ανθρώπους και όχι να στρογγυλοκάθονται στις παχυλές διαιτησίες που μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν.

Με την απαίτηση της 50-50 αντιμετώπισης σε όλα μας τα παιχνίδια (και φυσικά ας κερδίσει ο καλύτερος) και την ευχή αυτή η διαιτησία να ήταν η μοναδική παραφωνία που θα δούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις