Ιμεράι: «Ουδέποτε χειροκρότησα τον κ. Μπέο»

Σε δήλωση διάψευσης των λεγομένων του Απόστολου Γαλάτη που ακούστηκαν σε τηλεοπτική αλλά και ραδιοφωνική εκπομπή, πως χειροκρότησε αναφορά του κ. Μπέου για μία ομάδα στον Βόλο,  σε εκδήλωση του Μαγνησιακού, προχώρησε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, κ. Ιμεράι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ιμεράι στο Blue Heart FM και στον Γιώργο Μαστρογιάννη:

«Θα ήθελα να απαντήσω στα λεγόμενα κάποιου δημοσιογράφου διευκρινίζοντας πως ουδέποτε χειροκρότησα τα λεγόμενα του κυρίου Μπέου. Παρευρισκόμουν στην εκδήλωση, καθώς ήμουν καλεσμένος του προέδρου του Μαγνησιακού στο ΣΟΥΙΠΑΣ ΠΑΛΑΣ, λόγω των επαγγελματικών μας σχέσεων και απορώ μήπως έχω κάποιον που μου μοιάζει… γιατί εγώ ποτέ δεν χειροκρότησα τα λεγόμενα του κυρίου Μπέου. Έλεγε μια ομάδα μια πόλη και ζητούσε τη στήριξη των παρευρισκομένων, αλλά εγώ ουδέποτε χειροκρότησα. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα αλλά δεν θα πετύχουν τον σκοπό τους.

Πριν λίγες μέρες έκανα δηλώσεις ότι θα είμαι με τη Νίκη Βόλου και δεν υπάρχει περίπτωση να συμπράξω με καμιά άλλη ομάδα.Ο ίδιος άνθρωπος εξακολουθεί να μην λέει αλήθειες. Διαψεύδω τα λεγόμενά του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις