Τα βλέμματα σε Λονδίνο και Μόναχο

Το πρώτο… πιάτο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ την προηγούμενη εβδομάδα μας άνοιξε την όρεξη και το δεύτερο είναι εξίσου… γευστικό.

Στις 21.45 της Τρίτης (20/2) διεξάγονται άλλες δύο αναμετρήσεις, με την πιο… υποσχόμενη να διεξάγεται στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δώδεκα φορές στο παρελθόν, με τους «μπλε» να έχουν ελαφρύ προβάδισμα με τέσσερις νίκες έναντι τριών, ενώ πέντε αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Στα γκολ, πάντως, υπάρχει απόλυτη ισορροπία με 18 για έκαστη.

Η Τσέλσι δεν διανύει καλή περίοδο, αλλά στα… αστέρια όλα μπορεί να αλλάξουν. Ο Αντόνιο Κόντε έχει δύο βασικούς απόντες, τους Μπακαγιόκο και Νταβίντ Λουίζ, ενώ θα λείψει και ο Μπάρκλεϊ.

Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα ποντάρει πολλά στην επίθεσή της, αν και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στους «μπλε» σε οκτώ ματς! Ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι με μυικό τραυματισμό ο Βερμάλεν.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:
ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Μόουζες, Καντέ, Φάμπρεγκας, Αλόνσο, Αζάρ, Πέδρο, Μοράτα.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες.

Μπάγερν-Μπεσίκτας
Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται ως θεωρητικά φαβορί την Μπεσίκτας. Οι δυο τους τα έχουν ξαναπεί δύο φορές, με τους Βαυαρούς να είναι το απόλυτο αφεντικό με δύο νίκες και τέσσερα γκολ, χωρίς να έχουν δεχθεί κανένα.

Η Μπάγερν ετοιμάζεται για άλλο ένα ματς με ένα εντυπωσιακό σερί, αφού μετρούν… 13 συνεχόμενες νίκες, ενώ στη συγκεκριμένη φάση μετρούν δέκα επιτυχίες και τρεις αποτυχίες. Μοναδικός απών είναι ο Νόιερ, αφού και ο Κομάν που ήταν άρρωστος έχει συνέλθει.

Στον αντίποδα, η Μπεσίκτας έχει αρκετές απουσίες, αφού λείπουν οι Κάβλακ, Τόσιτς, Τέρε, Ατίντς.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ουλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ, Μίλερ, Χάμες, Κομάν, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκιονούλ, Πέπε, Βίντα, Αντριάνο, Χάτσινσον, Μεδέλ, Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Μπάμπελ, Βάγκνερ Λοβ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις