“Εραστές της μιζέριας και της κατάντιας”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος, με την οποία «επιτίθεται» σε όλους όσοι ενημερώνουν την κοινή γνώμη και προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις επιτυχίες της ομάδας, «στερώντας τους Βολιώτες την αντικειμενική ενημέρωση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση. Αναλυτικά:

«Την ώρα που ο Volos NFC ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την πόλη μας στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, οι δημοσιογράφοι -ταξιτζήδες, πωλητές ρίγανης, DJs, διοργανωτές λαχειοφόρων αγορών, λογιστές, φροντιστές- εξακολουθούν να γυρνάνε την πλάτη στην κορυφαία ομάδα της Γ’ Εθνικής στερώντας από τους Βολιώτες την αντικειμενική ενημέρωση.

Κύριοι «δημοσιογράφοι» (o Θεός να σας κάνει). Είτε το θέλετε είτε όχι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσο και να προσπαθείτε να υποβαθμίσετε τις συνεχείς επιτυχίες του Volos NFC δεν θα το πετύχετε. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη μεγάλη ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου του Βόλου, που τυγχάνει η ομάδα μας.

Προφανώς, όπως μία μικρή μερίδα κακόβουλων με ιδιοτέλεια οπαδών, έτσι και εσείς είστε εραστές της μιζέριας, της κακομοιριάς και της κατάντιας. Προφανώς αρέσκεστε να καλύπτετε ποδοσφαιρικούς αγώνες στα Ασπρα Σπίτια, στα Μαύρα Πουλιά και σε όλα τα κοντινά χωριά και εκεί θα μείνετε.

Συνεχίστε έτσι και ο φίλαθλος κόσμος του Βόλου θα σας γυρίσει οριστικά την πλάτη.

Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε περήφανους τους Βολιώτες φιλάθλους οι οποίοι σε λίγους μήνες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και πάλι μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Όσο για εσάς τους «δημοσιογράφους» (ο Θεός να σας κάνει) σας δηλώνουμε κατηγορηματικά  ότι δεν σας έχουμε ανάγκη όπως θέλετε να νομίζετε. Ο Volos NFC δεν έχει ανάγκη άτομα που το επάγγελμα τους είναι να παραπληροφορούν τον φίλαθλο κόσμο και γι αυτό το λόγο  οι πόρτες του σταδίου της Νεάπολης για τους αγώνες της ομάδας μας θα είναι κλειστές για όλους εσάς από αύριο και για πάντα, ώστε να συνεχίσετε να ζείτε στη μιζέρια, στην απαξίωση και στην κακομοιριά.

Αφού δεν έχετε καταλάβει ποιο είναι το συμφέρον της πόλης, συνεχίστε να ζείτε μέσα στην κατάθλιψη. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι δεν θα σας επιτρέψουμε να τη μεταφέρετε και στους αγνούς φιλάθλους, οι οποίοι έχουν ανάγκη να ξαναζήσουν μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές. Και ο Volos NFC θα τους τις προσφέρει».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις