“Τελειώνει” ο Θέος από τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι Γιώργος Θέος και Σάκης Σάββας αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Θήβα και αναμένεται να τιμωρηθούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με τρεις αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει, πως στα τρία προσεχή πολύ σημαντικά παιχνίδια με Νίκη, ΝΠΣ Βόλος και Αμβρυσσέα θα απουσιάσουν.

Οι ενέργειές τους ήταν απαράδεκτες για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και χθες οι δύο ποδοσφαιριστές απολογήθηκαν στη διοίκηση. Μάλιστα, επρόκειτο χθες να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, προκειμένου να αποφασίσει για την ποινή που θα επιβληθεί στους δύο παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θέος αναμένεται να τιμωρηθεί από τη διοίκηση αυστηρά και δεν θα υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της σεζόν και όχι μόνο για τα τρία προσεχή παιχνίδια, που θα είναι τιμωρημένος. Κι αυτό, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ουσιαστικά, η χρονιά τελείωσε για τον Γιώργο Θέο και το πιθανότερο είναι να τελειώσει και η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Όσο για τον Σάκη Σάββα, αναμένεται να τιμωρηθεί με σημαντικό χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις