Άλλαξαν τα δεδομένα με Μπεριάν

Μπορεί ο Χερόν Μπεριάν να κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Λιβερίας U23 εν όψει του αγώνα της Κυριακής 26/4 με την Γκάνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής U23, ωστόσο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, δεν θα μεταβεί τελικά στη Λιβερία. Επιθυμία του είναι να…

…παραμείνει στο Βόλο και να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα για τα πλέι οφ. Έτσι, ο Μπεριάν θα βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.
Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση (11.00)στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 23/4 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος και χθες Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο), θα επιχειρήσει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις