Παρελθόν ο Θέος από τον Ολυμπιακό Βόλου

Όπως είχε προαναγγείλει το goalpost.gr, ο Γιώργος Θέος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» κοινή συναινέσει, μετά και το νέο πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε το περασμένο Σάββατο, στο ματς με την Θήβα, όπου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Επίσης, πειθαρχική ποινή επιβλήθηκε και στον Σάκη Σάββα, ο οποίος αποβλήθηκε και αυτός μετά τη λήξη του αγώνα με τη Θήβα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Θέο, τον οποίο και ευχαριστεί για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα, ανακοινώνει πως στον ποδοσφαιριστή Σάκη Σάββα επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή, εξαιτίας της αδικαιολόγητης κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας.

Τέλος, η Διοίκηση του  Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επισημαίνει πως δεν θα δεχτεί καμία αντιαθλητική συμπεριφορά ποδοσφαιριστών, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων και θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σε οποιαδήποτε πράξη δεν αρμόζει στον αθλητικό πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις