Καθοριστικό το παιχνίδι με τις Εσπερίδες για τον Ολυμπιακό Β.

Καθοριστικής σημασίας είναι για τον Ολυμπιακό Βόλου το παιχνίδι της Κυριακής με τις Εσπερίδες για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών, με τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ να καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο κλειστό του ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής γυναικών. Η ομάδα μας έχει δύο συνεχείς αγώνες στην έδρα της, αφού μετά τον αγώνα με τις Εσπερίδες ακολουθεί  αυτός με τον ΠΑΟΚ και θέλει – μαζί με τους φιλάθλους της –  να πανηγυρίσει, αρχής γενομένης με την ομάδα της Καλλιθέας, νίκες, που θα τη φέρουν πιο κοντά στο στόχο της παραμονής.

Η ομάδα μας στην προσπάθεια της για την παραμονή στην Α1 Εθνική γυναικών, χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και έχουμε ίδιους στόχους με την ομάδα των Εσπερίδων και ενδεχομένως να τις αντιμετωπίσουμε και στα πλέι άουτ. Στον αγώνα του Α’ γύρου η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 52-42. Η ομάδα των Εσπερίδων κουβαλά ένδοξο παρελθόν, αφού έχει κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας και τέσσερις φορές το κύπελλο. Τη σεβόμαστε τόσο για το ένδοξο παρελθόν της, όσο και για την προσπάθεια των ανθρώπων της, αλλά για μας η νίκη είναι μονόδρομος.

Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή, επιβάλλεται να είμαστε όλοι κοντά της. Ο κόσμος είναι η κινητήριος δύναμη, το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι, ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν τη κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.

Όλες οι παίκτριες θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας, γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου μας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις