Χατσκέβιτς: «Δεν κοιτάμε τις απουσίες της ΑΕΚ, θέλουμε την πρόκριση»

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου Αλεξάντρ Χατσκέβιτς μίλησε για την αυριανή ρεβάνς της ομάδας του με την ΑΕΚ και τόνισε πως δεν τον απασχολούν οι απουσίες της Ένωσης, παρά μόνο το πώς θα προκριθεί η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση κάποιων παικτών του που είχαν προβλήματα: «Ο Γκονζάλες είναι έτοιμος, για τον Μποκανί οι γιατροί δεν θεωρούν ότι είναι έτοιμος, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να παίξει και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για δυο με τρεις εβδομάδες ακόμη. Ο Πεβάριτς επίσης, παρότι θα προπονηθεί σε λίγο με την ομάδα, δεν θα είναι έτοιμος».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες όπως ο Βράνιες και Λιβάγια και αν αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τη Ντιναμό: «Σε καμία περίπτωση. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ότι κάποιοι από τους σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν».

Για την ετοιμότητα του Ζαμπράνο: «Ο Ζαμπράνο κάνει προπονήσεις δύο φορές την ημέρα, αλλά για το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι έτοιμος. Δε θα παίξει».

Για τα χρώματα με τα οποία θα αγωνιστεί η Ντιναμό αύριο: «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό, είναι των διαιτητών να αποφασίσουν».

Για τη φυσική κατάσταση στην οποία πιστεύει ότι θα είναι η ομάδα του μετά το πρώτο ματς: «Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τρέξαμε 117 χιλιόμετρα, περισσότερα από προηγούμενα παιχνίδια. Ό σον αφορά την τεχνική θα ήθελα να δω περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις