Παίζει ο Λούγκος, εξαιρετικά αμφίβολος ο Καμπλιώνης

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο», καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όσον αφορά την ένσταση του Ρήγα Φεραίου για αντικανονική συμμετοχή του Κλεβί Κόλα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι, αρχής γενομένης από το ματς με τη Νίκη, να κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια έδρας μέχρι τέλους (εκτός της Νίκης υποδέχεται Αμβρυσσέα, Οπούντιο και Γ.Σ. Αλμυρού) και να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος στη Νεάπολη.

Τα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής είναι αρκετά για τον Ολυμπιακό. Τιμωρημένος είναι ο Σάκης Σάββας, ενώ ο Δημήτρης Σέττος χτύπησε στα πλευρά στο ματς με τη Θήβα και έχει τεθεί «νοκ άουτ». Ο Νίκος Λούγκος εκτός απρόοπτου θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή (προέρχεται και αυτός από τραυματισμό), ενώ πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Αντώνη Καμπλιώνη. Ο 26χρονος επιθετικός υποφέρει από διάστρεμμα, υποβάλλεται σε θεραπεία και η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Λάκης Μπακάλης θα αναζητήσει μέσα από τους παίκτες που είναι ετοιμοπόλεμοι την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε στο παιχνίδι με τη Θήβα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις