Με τους φιλάθλους της η Νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Νίκη. Το τεχνικό δίδυμο των κυανόλευκων είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα και είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν όλο το «οπλοστάσιο» στη διάθεσή τους. Ο Γιάννης Ντινιωτάκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και δήλωσε παρών για τη μάχη της Κυριακής.

Στόχος της Νίκης Βόλου σ’ αυτό το παιχνίδι είναι αποκλειστικά το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε η ομάδα να διατηρήσει τη δεύτερη θέση και τη διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο Γ.Σ. Αλμυρού, πριν πάει στο ρεπό της επόμενης αγωνιστικής. Το γόητρο πάντα παίζει σημαντικό ρόλο σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι και μνήμες της βαριάς περσινής ήττας είναι ακόμη νωπές.

Η Νίκη Βόλου, όπως όλα δείχνουν, θα έχει τους οπαδούς της στο πλευρό της, καθώς μπορεί να έχει απαγορευθεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της, όμως το άνοιγμα του νοτίου πετάλου του Πανθεσσαλικού τους δίνει τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια και να επιλέξουν τον συγκεκριμένο χώρο για να καθίσουν.

Ο ορισμός του Νίκου Τεβεκέλη στο κυριακάτικο ντέρμπι έφερε προβληματισμό στις τάξεις των ανθρώπων της Νίκης καθώς με τον συγκεκριμένο ρέφερι οι κυανόλευκοι δεν έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις. Στην αναμέτρηση της περσινής αγωνιστικής σεζόν (6/11/16) οι αποφάσεις του Μακεδόνα διαιτητή είχαν υποχρεώσει σε ήττα στο Κίτρος από την Πύδνα με σκορ 2-1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις