“Να κοκκινίσουμε το Πανθεσσαλικό”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο ντέρμπι με τη Νίκη, ενώ όπως τονίζεται θα ανοίξει και το νότιο πέταλο προς την πλευρά της Ν. Ιωνίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 15:00, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τη Νίκη Βόλου, σε ένα από τα κλασσικά  ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης του Βόλου, να δώσει δυναμικό παρών και να χειροκροτήσει την ομάδα μας, δίνοντάς της ώθηση για την νίκη.

Παράλληλα,  γίνεται κάλεσμα, ειδικά γι’  αυτόν τον αγώνα, να μην χρησιμοποιήσει κανένας φίλαθλος το εισιτήριο διαρκείας, που έχει στην κατοχή του και να αγοράσει ένα εισιτήριο αγώνα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας.

Η ομάδα μας στηρίζεται ΜΟΝΟ στους φιλάθλους της και θα πρέπει όλοι,  από το υστέρημά μας να βοηθήσουμε στον μεγάλο αγώνα που δίνει η Διοίκηση για τη συνέχιση της ερυθρόλευκης 80χρονής μας ιστορίας.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!!!

 

Τα εισιτήρια της Κυριακής
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος:10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα):15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών έως και 17): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται :

Α) από την πρώτη πεζογέφυρα –πλευρά Ν. Ιωνίας- με κατεύθυνση το νότιο πέταλο του Σταδίου και

Β) από την δεύτερη πεζογέφυρα με κατεύθυνση τη σκεπαστή κερκίδα του Σταδίου.

Στην δεύτερη πεζογέφυρα από τις 13:30 θα λειτουργεί το  εκδοτήριο εισιτηρίων για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD μπορούν να εισέρχονται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού Σταδίου και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ, ενώ οι υπόλοιποι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται μόνο από τη δεύτερη πεζογέφυρα.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και η προσέλευση όπως και η αποχώρηση τους να γίνει από την Περιφερειακή οδό.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και  αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις