Άνοδος 86 θέσεων για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε αήττητη την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ. Με δύο νίκες κόντρα σε Μπριζ και Ριέκα και οχτώ ισοπαλίες σε έναν προκριματικό γύρο και τη φάση των ομίλων, η Ένωση εκτινάχθηκε στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και την άνοδο αυτή, θα τη βρει μπροστά της στις κληρώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι ξεκίνησε ως 208η και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 122η θέση, έκανε άλμα δηλαδή 86 θέσεων στη βαθμολογία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η Ένωση λοιπόν, με τα τωρινά δεδομένα, θα ξεκινήσει του χρόνου από την 102η θέση, δηλαδή 106 θέσεις πιο ψηλά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Να σημειωθεί ακόμη, ότι μεταξύ όλων των ομάδων που έχουν αγωνιστεί φέτος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα η ΑΕΚ βρίσκεται στην 35η θέση.

«Ξεκινήσαμε στη θέση 208, αποχαιρετάμε στη θέση 122 με άνοδο 86 θέσεων στη βαθμολογία της UEFA! Με τα τωρινά δεδομένα του χρόνου θα ξεκινάμε από τη θέση 102, 106 θέσεις πάνω σε σχέση με πέρυσι! Στην 35η θέση της UEFA για φέτος! Και είμαστε ακόμα στην αρχή! Με την πρώτη καλή χρονιά μας στην Ευρώπη, μετά από πολλά χρόνια!» έγραψε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις