Ευρωλίγκα: Η τετράδα περνά από τη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δίνει τον κρισιμότερο (μέχρι τον… επόμενο) αγώνα του απόψε στη Μόσχα απέναντι στη Χίμκι (19:00, Novasports 2) για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Με νίκη οι «πράσινοι» θα κάνουν άλμα για την εξασφάλιση πλεονεκτήματος έδρας, ενώ με ήττα το πράγμα θα μπλέξει αρκετά. Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει δύο απώλειες, αλλά και δύο προσθήκες. Εκτός μάχης είναι ο Κένι Γκέιμπριελ και ο Ματ Λοτζέσκι λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και το πέλμα αντίστοιχα, ωστόσο για την πρώτη τους εμφάνιση είναι έτοιμη οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν. Στην Αθήνα έμεινε ο Ζακ Όγκαστ, ενώ ταξίδεψε με την αποστολή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.
Η Χίμκι, που υπολείπεται μιας νίκης του Παναθηναϊκού (13-9), με νίκη θα μπορεί να ελπίζει ακόμη και σε τετράδα. Ο Αλεξέι Σβεντ όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί αφού ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ πιθανό είναι να επανεμφανιστεί και ο Τόμας Ρόμπινσον, που έχασε το τελευταίο τρίμηνο με κάταγμα στο χέρι αλλά τις τελευταίες μέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις