Αποβολή και επίσημα για τη Βέροια από τη Football League

Ακόμα μία ομάδα αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League, με τη συμπλήρωση μόλις ενός γύρου πρωταθλήματος.

Μετά τον Αχαρναϊκό που αποχαιρέτησε έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ήρθε η σειρά της Βέροιας, που μία μέρα μετά την ενημέρωσή της ότι δεν έχει τρόπο να ανταπεξέλθει, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Football League.

Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/02, 15:00) αγώνας του Απόλλωνα Πόντου με τη Βέροια ματαιώνεται, όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της ομάδας της Ημαθίας. Παράλληλα, αποβάλλεται και η ομάδα Κ19 της Βέροιας από το πρωτάθλημα Νέων της Football League».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις