Ελευθερόπουλος: Ομάδα με μεγάλη ποιότητα ο Απόλλων

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο εναρκτήριο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες όλες οι ομάδες να κάνουν λόγο για καλή και ευνοϊκή κλήρωση. Στα είκοσι χρόνια ως…

…ποδοσφαιριστής και στα τρία ως προπονητής, μου έχει δείξει η ζωή του ποδοσφαίρου, πως δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση. Εσύ την κάνεις εύκολη ή δύσκολη…
Εκτός από αυτό, οι τέσσερις από τις έξι ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου, ξεκινούν μ’ ένα μεγάλο χάντικαπ, οπότε δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάζουμε μακροπρόθεσμα, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι. Ούτως ή άλλως, τόσο η δική μου φιλοσοφία, όσο και των συνεργατών μου, είναι η ίδια. Προσπαθούμε να κατακτήσουμε στόχους. Τα όνειρα τα έχω σε δεύτερη μοίρα στη ζωή μου. Γιατί είναι πιο εύκολα και πιο μακρινά.
Ο στόχος είναι την Κυριακή. Παίζουμε με τον Απόλλωνα, μια ομάδα που δεν έχει χάσει στη Ριζούπολη, μ’ έναν προπονητή που έχει κατακτήσει δύο ανόδους τα δύο τελευταία χρόνια, από τη Football League στη Σούπερ Λιγκ, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει την κατηγορία πολύ καλά. Ο Απόλλων είναι μια ομάδα με τρομακτική ποιότητα μεσοεπιθετικά – κυρίως -και με μια έδρα που δυσκολεύει οποιοδήποτε αντίπαλο.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες, δουλέψαμε πολύ καλά και νομίζω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις