Πέρασε από τα Τρίκαλα η Παναχαϊκή (video)

Σε τροχιά ανόδου μπήκε ξανά η Παναχαϊκή. Μετά το σημαντικό χαμένο έδαφος την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα κόντρα στον Αιγινιακό, οι «αχαιοί» επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας των Τρικάλων και επέστρεψαν προσωρινά στην 2η θέση και στο +1 από τον ΟΦΗ που παίζει αύριο.

Έτσι, η Παναχαϊκή πήρε το έκτο της «διπλό» σε εννέα παιχνίδια μακριά από το κοινό της, υποχρεώνοντας τους φορμαρισμένους Θεσσαλούς (σ.σ. δύο σερί νίκες) στην μόλις δεύτερη ήττα τους εντός έδρας σε οκτώ ματς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, επετεύχθη με αυτογκόλ του Λεάντρο Πίντο στο 40ο λεπτό, έπειτα από… σύγχυση στην περιοχή των Τρικάλων. Η Παναχαϊκή, είχε την ευκαιρία να προηγηθεί λίγο νωρίτερα, όταν στο 31? ο Ντάσιος έκανε σέντρα λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Μωραϊτης από κοντά έκανε προβολή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Τα Τρίκαλα στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δε μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Κλασσικότερη από αυτές, ήταν στο 73ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Πίντο (40’ αυτ.)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος , Χιντζίδης (79’ Γροντής), Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70’ Ζγκούρη), Τόμιτς (56’ Ν’Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο (67’ Πολυχρόνης), Στεργίδης (82’ Πλέγας), Φωτάκης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις