Ο Θησέας έκανε το “χρέος” του και περιμένει…

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Θησέας επικράτησε με 6-0 της Αγίας Παρασκευής στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έχουν οι αντίπαλοί του.
Με δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο κι άλλα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη συγκέντρωσή τους και δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των πρωτοπόρων,  διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Για την ομάδα της Αγριας από δυο τέρματα πέτυχαν οι Βλάχος κι Αντζούρης κι από ένα οι Γκουγκούδης και Μερμίγγης.

Το 1-0 έγινε στο 16’ όταν από σκαφτή πάσα του Σφάκα, ο Γκουγκούδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ.
Δύο λεπτά αργότερα (18’) μετά από πάσα του Ισά, ο Βλάχος με πλασέ στη δεξιά γωνία έκανε το 2-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο 59ο λεπτό ο Σφάκας έκανε τη σέντρα, ο Ιωάννου πίσω κεφαλιά κι επίσης με κεφαλιά ο Αντζούρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έχουμε στο 71’ το 4-0, όταν σε επίδειξη υψηλής τεχνικής οι παίκτες του Θησέα έπαιξαν κεφαλιές μέσα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ο Μερμίγγης έκανε την τελική πάσα κι ο Βλάχος με σουτ από κοντά, έστειλε  την μπάλα ψηλά στην εστία του Τσιτσιρίκου πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο 77’ μετά από παράλληλη σέντρα του Μερμίγγη, με κοντινή κεφαλιά σαν σε προπόνηση, ο Αντζούρης πέτυχε το 5-0,  για να έχουμε στο 87’ το 6-0 όταν Μερμίγγης βρέθηκε σε θέση έξω δεξιά, έκλεισε προς την περιοχή κι έκανε ένα εκπληκτικό σουτ, στο “παραθυράκι” της εστίας του Τσιτσιρίκου, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες δυο σπουδαίες ευκαιρίες να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το σκορ, ωστόσο στη μια από αυτές ήταν άστοχοι, ενώ στην άλλη ο Τσιτσιρίκος είπε όχι…
ΘΗΣΕΑΣ:  Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Δημουλάς, Ιωάννου, Τανάγιας (31’ λ.τρ. Αντζούρης) Σφάκας, Βλάχος, Αραμπατζής (63’ λ.τρ. Μίλτος), Γκουγκούδης (48’ λ.τρ. Καραλόπουλος), Ισά (68’ Μερμίγγης)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος (25’ Ιωακειμίδης) Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Λιάτσικος (52’ Τσίλογλου), Κατσαγεωργίου (66’ Μπόλης), Γιαννούλας, Αλαμάνης (78’ Μπούργος), Τρίμμης, Καραγιάννης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις