Ήττα και παράπονα για τη διαιτησία από τον Γ.Σ.Βόλου

Παίζοντας χωρίς τους τραυματίες Τσίρο και Ζήση, ο Γ.Σ.Βόλου γνώρισε την ήττα από τον Σπάρτακο με 78-84 για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Γυμναστικός, που εκφράσει πολλά παράπονα για τη διαιτησία, παρουσιάστηκε με προβλήματα στην άμυνα, ενώ δεν κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να διασπάσει με επιτυχία το  zone-press  των αντιπάλων του.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του με τον Σπάρτακο να καταφέρνει να παίρνει μια διαφορά 6-8 πόντων στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου και να φτάνει στην τελική επικράτηση.

Ο Γ.Σ.Βόλου διαμαρτύρεται επίσης και για τον ορισμό Λαρισαίου διαιτητή, αφού όπως δηλώνει στον α’ γύρο μέσα στη Λάρισα τον σφύριξαν δυο Λαρισαίοι διαιτητές. Πάντως σε περίπτωση ισοβαθμίας η βολιώτικη ομάδα έχει το αβαντάζ αφού μέσα στη Λάρισα είχε επικρατήσει με 10 πόντους διαφορά.

Καλύτεροι των νικητών οι Τσιούλκας, Αθανασόπουλος και ΚΑλέτσιος και των ηττημένων οι Ζαρογιάννης, Κωστούλας.

Διαιτητές: Πιτσίλκας, Ζαχαρής

Δεκάλεπτα: 24-20, 40-33, 58-55, 78-84

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος-Ντάκης): Κωστούλας 17 (2), Καλογερόπουλος 12 (1), Χριστομάνος 6, Παυλόπουλος 4, Σταθούρος, Σιδερής 4, Κουρουπάκης, Παλάσκας 2, Ζαρογιάννης 33 (2)

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Καλέτσιος): Αθανασόπουλος 17 (1), Καλέτσιος 17 (2), Γκουλιάκος, Μπουσκολίτης, Τσιούλκας 35 (3), Μπάρμπας 2, Ντόνας 2, Γκαγκανάτσιος 11, Φαρμάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις