Νίκη -δώρο στον Λ. Κατσαλή για την Αγριά B.C

Μεγάλη νίκη με 60-61 επί της Ανάληψης σημείωσε η Αγριά  B.C  για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Η Ανάληψη προηγήθηκε με δύο πόντους με τρίποντο του Κλείτσα και μια βολή του Τύμπα, για να ευστοχήσει στη συνέχεια ο Μητρουλάς σε τρίποντο και να οδηγήσει την ομάδα του στη σημαντική επιτυχία.

Οι Αγριώτες, μετά τη σημερινή νίκη διατήρησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή τους Λευτέρη Κατσαλή που έχει σήμερα τα γενέθλια του.

Το Δ.Σ της Αγριάς  B.C  συγχαίρει τους κ.κ. Καλογερόπουλο, Δόλγυρα για τη σημερινή τους διαιτησία και τονίζει πως όλη τη φετινή χρονιά δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα από τις διαιτησίες, εκφράζοντας τη συνολική της ικανοποίηση.

Δεκάλεπτα: 15-15,29-35,48-51, 60-61.

Ανάληψη (Φλεβάρης): Ίλτσογλου21(3), Κλείτσας 6(2), Γαλανάκης, Παπαιωάννου 8 (1), Συλεόπουλος 3, Ευαγγελινός 8 (2), Τύμπας 10, Κουτσονοβάκης 12, Μωυσιδης 2.
Αγριά B.C (Κατσαλής):Καζεπίδης, Τσιβγιούρας 6, Καραμανλής 12, Ξυπνητός, Διακομής, Κοψιαλής 5, Θεοχάρης 13 (2), Θεοδώρου 8, Καλιτζαίος 3 (1), Φιλίππου, Μητρουλάς 14 (2).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις