Μονόδρομος η νίκη για Ολυμιακό Β. κόντρα στις Εσπερίδες

Όλοι οι δρόμοι σήμερα Κυριακή 25/2 οδηγούν στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Στις 12 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τις Εσπερίδες για την 16h αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τις «ερυθρόλευκες».

Κι αυτό, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία στα πλέι άουτ, αντιμετωπίζοντας τις Εσπερίδες και θέλει να έχει 1-1 νίκες στη σειρά των αγώνων. Θυμίζουμε, πως το βολιώτικο συγκρότημα είχε ηττηθεί με 52-42 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Καλλιθέα.

Οι φιλοξενούμενες με 21 βαθμούς βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας, με έξι νίκες και εννέα ήττες, με τον Ολυμπιακό να είναι σε θέση να κερδίσει σήμερα ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για το μέλλον του στην κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, δούλεψαν όλη την εβδομάδα με τις παίκτριες για το σημερινό παιχνίδι, γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού το αντιπάλου και που θα πρέπει να «χτυπήσουν», ως ομάδα και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει στο τέλος να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν για ένα ακόμη παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Η Αναστασία Γαλιατσάτου είναι άρρωστη και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, ενώ πρόβλημα στα πλευρά αντιμετωπίζει η Εύη Κυριατζίδου, η οποία, ωστόσο, θα συμπεριληφθεί στην 12αδα. Επιστρέφουν από τραυματισμό η Ραφαέλα Σουλτάνη και η Νίκη Ζέρβα, οι οποίες δεν είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς εκτός έδρας.

Η τεχνική ηγεσία θα έχει στη διάθεσή της, τις εξής παίκτριες: Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Νένα Παγκαλίδου, Ιωάννα Τότση, Σίσυ Άντριους, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Εύη Κυριατζίδου, Ρις Ουίλιαμς, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ευγενία Κωτούλα, Νίκη Ζέρβα, Σταματία Δαμαντοπούλου, Ιωάννα Αρτεμισίου.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.

Το σημερινό πρόγραμμα
Φάρος-Νίκη Λευκάδας
Δάφνη-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Παναθλητικός
Αθηναϊκός-Πρωτέας
Ολυμπιακός Β.-Εσπερίδες
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Π.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις