Τα βλέμματα στο βολιώτικο “clasico” (pregame)

Η ώρα του ντέρμπι έφτασε. Σήμερα Κυριακή στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου, Ολυμπιακός και Νίκη θα αναμετρηθούν σ’ ένα παιχνίδι, που αναμένεται να το παρακολουθήσουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, τη στιγμή που ανοίγει και το νότιο πέταλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, με τα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο, να είναι αρκετά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και εκτός αποστολής έμεινα ο τιμωρημένος Σάκης Σάββας και ο Κλεβί Κόλα (εκκρεμεί η απόφαση σχετικά με την ένσταση του Ρήγα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό). Από εκεί κει πέρα οι Αντώνης Καμπλιώνης και  Νίκος Λούγκος συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, έχοντας κάνει δύο μόλις προπονήσεις με την ομάδα τις τελευταίες 15 μέρες, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν. Ο Λάκης Μπακάλης θα αποφασίσει, αν θα τους χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα ή θα τους χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Δημήτρης Σέττος, παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στα πλευρά και θα καθίσει στον πάγκο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αγγελής, Γελαδάρης, Διβανές, Ευθυμιάδης, Ζάχος, Καλφούντζος, Καμπλιώνης, Καραγκιολίδης, Κόκας Δ., Κούτσικος, Κωνσταντίνου,  Λούγκος, Μέμμος, Μπέικος,  Νόνης, Παπαϊωάννου, Πατσής, Ρόκας, Σέττος, Τόσκας και Χρήστου. Από αυτούς τρεις θα αποκλειστούν από την 18αδα.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του κόσμου του Ολυμπιακού, καθώς αναμένεται οι φίλαθλοι να κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, μετά από έγκριση σχετικού αιτήματος προς την ΕΠΟ, αποφάσισε την τήρηση ενός λεπτού σιγή στον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αρχηγού του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάση Βήτα.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Η εν λόγω κίνηση, αποτελεί ένα μικρό φόρο τιμής προς την μεγάλη δόξα του βολιώτικου ποδοσφαίρου, που φόρεσε επί δέκα χρόνια (1978-1988) τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Νικόλαος Τεβεκέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι, με βοηθούς τους Θεόδωρο Αϊναλή και Τάσο Φράγιο, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Παπαμίχος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τα εισιτήρια του ντέρμπι
Οι τιμές των εισιτηρίων στο σημερινό ντέρμπι Ολυμπιακού-Νίκης είναι οι εξής:
-Γενική είσοδος:10€
-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα):15€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών έως και 17): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται:
Α) από την πρώτη πεζογέφυρα – πλευρά Ν. Ιωνίας – με κατεύθυνση το νότιο πέταλο του Σταδίου και
Β) από την δεύτερη πεζογέφυρα με κατεύθυνση τη σκεπαστή κερκίδα του Σταδίου.
Στην δεύτερη πεζογέφυρα από τις 13.30 θα λειτουργεί το  εκδοτήριο εισιτηρίων για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέρχονται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού Σταδίου και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ, ενώ οι υπόλοιποι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται μόνο από τη δεύτερη πεζογέφυρα.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις