Η Τούμπα βγάζει πρωταθλητή

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη καθώς όχι μόνο θα καταστεί το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αλλά θ΄ αφήσει τους πρωταθλητές σε απόσταση εννέα βαθμών. Η ψυχολογία των παικτών του Ρασβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο το «βάρος» και η «πίεση»  για επιστροφή στον τίτλο μετά από 33 χρόνια, ίσως παίξουν τον ρόλο τους. Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μακ, Λημνιός, Πέλκας και Πρίγιοβιτς, αν και ο Πέλκας δεν είναι 100% έτοιμος.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτε και παίζουν κυρίως για το γόητρο. Σε περίπτωση νίκης μέσα στην Τούμπα θα ξαναβάλουν «φωτιά» στην κορυφή και το πρωτάθλημα θ΄ αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που βέβαια η ΑΕΚ πάρει βαθμό ή βαθμούς την Δευτέρα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Γκαρθία θα παίξει πιθανότατα με τους Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδη, Πάρντο, Μιραλάς, Οφόε και Ανσαριφάρντ.

Στη «μάχη της ουράς», η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πλατανιά σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση από αυτές που θεωρούνται «εξάποντες», ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα που διεκδικεί ένα «ευρωπαϊκό εισιτήριο». Δύσκολο έργο έχει και η Κέρκυρα στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον εξαιρετικά βελτιωμένο Παναιτωλικό.

Το σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Κυριακή (25/2)

15.00: Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης
17.15: ΑΕΛ – Πλατανιάς
17.15: Παναιτωλικός – Κέρκυρα
19.30: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Δευτέρα (26/2)

19.30: Ατρόμητος – ΑΕΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις