Από νίκη σε ΝΙΚΗ, 84-67 τον ΑΓΣ Ιωαννίνων

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη κατέκτησε η Νίκη Βόλου κερδίζοντας τον ΑΓΣ Ιωαννίνων με 84-67, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Το συγκρότημα του Λάμπρου Πρέκα επέβαλλε τον ρυθμό του από το πρώτο δεκάλεπτο (19-10) πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το ταμπλό να δείχνει 42-28.

Όποια προσπάθεια αντίδρασης των φιλοξενούμενων, συνάντησε την αποφασιστικότητα των παικτών της Νίκης με αποτέλεσμα η τελευταία κόρνα να βρει τους γηπεδούχους με 84 πόντους και τους φιλοξενούμενους με 67.

Οι κυανόλευκοι καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες φιλάθλους που έδωσαν δυναμικό παρών στην κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας. Ανάμεσά τους και η ποδοσφαιρική ομάδα που λίγη ώρα πριν είχε φύγει νικήτρια από το Πανθεσσαλικό κερδίζοντας τον αιώνιο αντίπαλο της, Ολυμπιακό Βόλου με 3-1.

Η Νίκη μ’ αυτή τη νίκη εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα και δείχνει έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Τα δεκάλεπτα

19 – 10, 42 – 28, 61 – 46, 84 – 67

Νίκη Βόλου(Πρέκας – Τύμπας):Διγενής 8, Παπαζήσης 2, Γεωργίου 10 (2), Αναγνωστόπουλος 3, Καφάσης, Κουτίνας 18 (1), Τσαβές, Βλήτσιος, Τσώλης 15 (3), Λωρίτης, Παπακώστας 23 (2), Τοκατλίδης 5

ΑΓΣ Ιωαννίνων (Τσουκανέλης):Μπαρτζώκας 13 (1), Αντωνίου, Μάκης 8, Θώδης 10, Τσίγκας 2, Γεωργίου 15 (1), Ζαμπέτης 12 (2), Βάτσιος 2, Καννης 5 (1), Εξασχόπουλος

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με ανακοίνωσή της, έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές αλλά και στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών:

Συγχαρητήρια στους παίκτες και προπονητές της ομάδας μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για το επόμενο παιχνίδι. Το ταξίδι μας έχει δρόμο κι ευχόμαστε στο τέλος να χαμογελάσουμε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για το βροντερό παρών στον αγώνα.

Συγχαρητήρια στους διαιτητές και στην ομάδα των Ιωαννίνων κι ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου, για τη μεγάλη νίκη της.

Όλοι μαζί κι ενωμένοι, μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε υψηλότερες κατηγορίες.

Τέλος ευχόμαστε καλή τύχη στον Κώστα Λωρίτη, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους φεύγει για την Κύπρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις