Νίκη σε… “φτωχό” ματς για Σαρακηνό

Αμφίρροπο ήταν το α’ ημίχρονο μεταξύ Πηλέα και Σαρακηνού, που κρίθηκε τελικά υπέρ των φιλοξενούμενων (0-1) με γκολ που σημειώθηκε στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης, που έγινε το πρωί της Κυριακής στο ΕΤΒΑ.

Από εκεί και πέρα ένα δοκάρι και δυο κλασικές χαμένες ευκαιρίες, για τους φιλοξενούμενους που δίκαια κέρδισαν. Απογοήτευση για τους γηπεδούχους που έκαναν μεγάλη προσπάθεια έστω και για τον ένα βαθμό, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.
Ο Τσεκούρας  στο 75’ κέρδισε τη μπάλα, μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα, σε σουτ του Δ. Γκάμπα και με πλασέ έκανε το 0-1.
Λίγο αργότερα, μετά από πάσα με τακουνάκι του Τσεκούρα, ο Κοντοβάς έκανε σουτ και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πηλέα.
Στο πρώτο ημίχρονο Μπραχιμάι και Θεοδώρου δεν τα κατάφεραν σε τετ α τετ να ανοίξουν το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα προ κενής εστίας Κοντοβάς και Δ. Γκάμπας, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Σαρακηνού.
ΠΗΛΕΑΣ: Κοντογιάννης, Χιούσι, Βαρσαμάς, Παπαπορφυρίου (76’ λ. τρ. Μπαντής), Φώτου, Βαϊτσης, (80’ Καζάκης), Μπραχιμάι, Μωραΐτης, Θεοδώρου, Θάνος (72’ Ευθυμιάδης), Σιαμέτης (67’ Καμπέρης)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Μαστακούλης, Ρέλλος (55’ Χρ. Γκάμπας), Ηλ. Ρακής, Τσαρδακάς, Γιαμαλής, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Β. Ρακής (70’ Δ. Γκάμπας), Καλαμάτας, Αγερώτης (70’ Μελίσσης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις