Άνετη “5αρα” για Πρωτεσίλαο

Χωρίς πολλά σχόλια περνά η αναμέτρηση Ανθ. Γαζή- Πρωτεσιλάου που έγινε στο γήπεδο Δημητριάς και βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με 1-5.Πέντε γκολ σημείωσε η ομάδα του Θ. Μπίλη ως το 67’ κι από εκεί και πέρα, εκμεταλλευόμενοι και τη χαλαρότητα των φιλοξενουμένων, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δικό τους τέρμα με πέναλτι, ενώ χάθηκε ένα πέναλτι ακόμα για τον Ανθ. Γαζή (απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τίτας), στις καθυστερήσεις του αγώνα.Πολλά τα προβλήματα για τον Σ. Κατσικάδαμο που είχε μόλις έντεκα παίκτες στη διάθεσή του.

Στο 15’ μετά από συνδυασμό με τον Βαλωτή, ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-1. Στο 23’ με σουτ του Μαρμαρινού, έξω από την περιοχή έγινε το 0-2 και δυο λεπτά αργότερα (25’) το 0-3 μετά από σέντρα του Σιαμανίκου κι ανάποδο “ψαλίδι” του Α. Λάμπου, σε ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ.
Στο 32’ ο Μαρμαρινός έκανε το 0-4 με σουτ μέσα από την περιοχή, για να κάνει το “χατ-τρικ” και το 0-5 στο 67’, με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, που έστειλε τη μπάλα με ψηλοκρεμαστή τροχιά λίγο κάτω από το οριζόντιο δοκάρι και στο βάθος της εστίας του Ζαρίφη.
Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 75’, όταν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπρισμπέος σε ανατροπή του Κίτσα, μείωσε σε 1-5. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να σκοράρουν εκ νέου στο 90’, αλλά σε νέο πέναλτι που κέρδισε και πάλι ο Κίτσας κι εκτέλεσε ο Δημόπουλος, απέκρουσε ο Τίτας.
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Ζαρίφης, Βούλγαρης, Κατσικαδάμος, Αντζούρης, Κωστάκης, Κιόσα, Αλεξίου, Μπρισμπέος, Κίτσας, Μπόγιαν, Παναγιωτάκης
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μιχόπουλος (84’ Σούσκο), Λεϊμονής (75’ Χασιώτης), Χολέβας, Α. Λάμπος (61’ Μαρικλέν), Κ. Κόρκος, Σούδης, Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος, Βαλωτής, Μαρμαρινός

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις