Ιορδανίδης:«Είμαστε ομάδα»

Ο Γιώργος Ιορδανίδης ήταν αναμφισβήτητα ο MVP του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου και ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τους κυανόλευκους στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ιορδανίδη για το βολιώτικο ντέρμπι:

«Ήταν ένα ντέρμπι αν και δεν είχα παίξει σε παιχνίδι Ολυμπιακού με τη Νίκη, ξέραμε τι σημαίνει έχοντας την εμπειρία του αγώνα Ολυμπιακός – Παναιτωλικός. Ο Ολυμπιακός είναι λαβωμένος, εύχομαι να βρει τον δρόμο του γιατί ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η Νίκη είναι ιστορικές και δεν είναι σωστό να χαροπαλεύουν σ’ αυτές τις κατηγορίες. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα όπως μας είπανε οι προπονητές μας και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό δυνατά, προηγηθήκαμε νωρίς, ήμασταν καλοί, κάναμε κατά γράμμα ότι μας είπαν οι προπονητές και καταφέραμε και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Αν πιστεύει πως ήταν το καλύτερό του παιχνίδι

«Δεν θα σταθώ σ’ αυτό, θα σταθώ στο γεγονός πως κέρδισε η ομάδα, είμαι χαρούμενος που πέτυχα τα δύο γκολ, αλλά αυτά προήλθαν από ομαδική προσπάθεια. Είμαστε ομάδα, όλοι μαζί το πανηγυρίσαμε. Πάνω απ’ όλα είμαι χαρούμενος που η ομάδα κερδίζει»

Για το τι ειπώθηκε με τον γιατρό του αγώνα που στοίχισε την αποβολή του κ. Μουλά:

«Όταν ήρθε ο γιατρός μου είπε να μπει το φορείο, του είπα πως δεν είναι αναγκαίο αρκεί να εξετάσει το πόδι μου. Μου απάντησε πως κάνω καθυστερήσεις για του απαντήσω κι εγώ πως η δουλειά σας είναι να εξετάσετε το πόδι μου κι όχι αν κάνω καθυστερήσεις».

Για τον κόσμο της Νίκης

«Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες – έβρεχε από το πρωί – ο κόσμος σ’ ένα παιχνίδι που στην ουσία ήταν εκτός έδρας, ήταν δίπλα μας. Τους αφιερώνουμε αυτή τη νίκη γιατί σε όλα τα ματς είναι δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε και τους αφιερώνουμε τη νίκη γιατί ξέρουμε τη σημασία που έχει γι’ αυτούς αυτό το παιχνίδι»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις