Αστέρας Ιτέας: Έλλειψη φωσφόρου ο διαιτητής

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο Αστέρας Ιτέας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Η σχετική ανακοίνωση-ρεπορτάζ όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου:

Ισόπαλος με τελικό αποτέλεσμα 1-1,αναδείχθηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου , στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής προσθέτοντας ακόμη έναν σημαντικό βαθμό στην φετινή εξαιρετική προσπάθεια που κάνει στον δύσκολο 4ο όμιλο της Γ Εθνικής και διατηρώντας τον στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα αποτέλεσμα που σύμφωνα με την έκβαση του αγώνα αφήνει με δόση πικρίας την ομάδα μας αφού απ την μία έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και απ την άλλη όπως και τότε (ματς με Ολ. Βόλου εντός για την 3η αγωνιστική) έτσι και τώρα έπεσε για δεύτερη φορά φέτος στον ίδιο διαιτητή που μάλλον έχει έλλειψη φωσφόρου γιατί αλλιώς δεν εξηγείται ο μη καταλογισμός τριών καθαρών περιπτώσεων πέναλτι υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ στο σημερινό αγώνα.

Ο Αστέρας σε έναν βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο είχε την καθολική υπεροχή του αγώνα απ τα πρώτα λεπτά εως και το τελευταίο σφύριγμα, με εξαίρεση την στιγμιαία αδράνεια που έφερε και το γκολ της ισοφάρισης για το Μαρτίνο, αναγκάζοντας τον αξιόμαχο Οπούντιο να είναι συνεχώς σε θέση άμυνας.

Το σκορ άνοιξε στο 29′ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και άριστο τελείωμα ο Μαλισσόβας, για τον Αστέρα ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40′.

Στο 77′ ο Αστέρας πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Ζαννιά , με τον διαιτητή όμως να σφυρίζει επιθετικό φάουλ σε βάρος του ίδιου και να μην καταλογίζει το τέρμα.

* Το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Η σύνθεση του Αστέρα Ιτέας: (ΛΙΒΑΣ) Πάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Bogdani (65′ Σεΐτι), Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου, Μαλισσόβας( 76′ Τοπούζι)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις