Με …Νίκη συνέχισαν οι Παίδες, 1-0 τον Μαγνησιακό (43 photos)

Με ακόμα ένα τρίποντο συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα των Ακαδημιών της ΕΠΣΘ η ομάδα Παίδων της Νίκης κερδίζοντας με σκορ 1-0 την αντίστοιχη του Μαγνησιακού. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν οι παίκτες του Γιάννη Σπυριδάκη παρουσιαζόταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων με συμμάχους τα δοκάρια της εστίας του κράτησαν το σκορ στο «φτωχό» 1-0.

Το γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από οργανωμένη επίθεση των κυανολεύκων, με τελικό αποδέκτη τον Τσιανάκα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ωστόσο το highlight του αγώνα καταγράφηκε στο 58’ όταν ο Κουτσούκης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, με τον επερχόμενο Σέλντι να παίρνει το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ να τραντάζει και πάλι το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος.

Όλα δείχνουν πως ο τίτλος του πρωταθλήματος θα κριθεί στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, αγώνας που θα διεξαχθεί στο “Π. Μαγουλάς”. Να σημειώσουμε πως το επόμενο Σαββατοκύριακο οκτώ ποδοσφαιριστές της Κ15 αγωνίζονται στο “Coca Kola Cup” εκπροσωπόντας την περιφέρεια Θεσσαλίας και γι’ αυτό  το λόγο έχουν ζητήσει την αναβολή του αγώνα από την ΕΠΣΘ. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το αίτημα της αναβολής δεν βρίσκει σύμφωνο το σωματείο της Αγίας Παρασκευής με αποτέλεσμα να θεωρείται δύσκολο να αλλάξει η προγραμματισμένη μέρα και ώρα της αναμέτρησης.

ΝΙΚΗ: Ράπτης, Χάνος, Κουκουτής (53’ Κατσαμπέκης), Δημουλάς, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Βλάχος (43’ Μόσχοβος), Τσιανάκας, Σέλντι, Χρηστίδης, Σιώμος.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Πρώιας, Τζιώτζιος (63’ Ρούμπος), Οσμάνι, Κρανιάς, Μπουρντίνης, Μεντής, Βισβίκης (17’ λ.τρ. Λίτσος), Μπάλας, Φέιζο, Ευαγγελάκος, Κωτούλας

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα με το φακό του goalpost.gr:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις