Σεμινάριο και κοπή πίτας με καλεσμένο τον Τσιώλη για τον ΣΠΠΜ

Σεμινάριο για τις αναπτυξιακές ηλικίες διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας, το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Volos Palace. Βασικός εισηγητής και καλεσμένος θα είναι ο Σάκης Τσιώλης, ενώ ο Σ.Π.Π.Μ. στο διάλειμμα του σεμιναρίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και θα βραβεύσει μέλη του.

Αναλυτικά:

Ο Σ.Π.Π.Μ.ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο 3/3/18 και ώρα προσέλευσης (18.00) στο ξενοδοχείο Volos Palace διοργανώνει σεμινάριο για τις αναπτυξιακές ηλικίες με 5 διακεκριμένους και ειδικευμένους ομιλητές.  Στο διάλειμμα του σεμιναρίου θα κοπεί η πίτα του συνδέσμου,και θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των προπονητών 1] Θεοδώρου Αθανάσιου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και του κυπέλλου  με την ομάδα του Γ.Σ.Αλμυρού, 2]Πανόπουλο Βασίλειο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας ΕΠΣΘ και 3] Πλατανιά Γεώργιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας γυναικών με την ομάδα Βόλος 2004

Για όσους δεν είναι μέλη και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μας είναι ευπρόσδεκτοι με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις