Αλλαγή ώρας στο Νίκη Β. – Θησέας

Αλλαγή ώρας είχαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Θησέα Αγριάς. Έτσι ο αγώνας αντί για τις 14:30 θα αρχίσει στις 15:00.

Αναλυτικά η ενημερωτική ανακοίνωση από την Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

“Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φιλάθλους για την αλλαγή της ώρας έναρξης του ημιτελικού Κυπέλλου ΕΠΣΘ ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα του Θησέα Αγριάς την Τετάρτη 28/02/2018. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 αντί για τις 14:30 όπως είχε αρχικά οριστεί.

Η αλλαγή οφείλεται στην διεξαγωγή φιλικής φιλανθρωπικής αναμέτρησης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης 28/02/2018 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση στην οποία προσκλήθηκε να συμμετέχει και η ομάδα μας αλλά λόγω της υποχρέωσης του ημιτελικού ΕΠΣΘ την ίδια ημέρα αυτό δεν ήταν εφικτό.

Παρόλα αυτά καλούμε όλο τον φίλαθλο να στηρίξει την συγκεκριμένη προσπάθεια και να γίνει αρωγός του έργου της Κιβωτού του Κόσμου.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις