Κάντο όπως το 2013 στη Ριζούπολη (pregame)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το Σάββατο η αποστολή των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (26/4, 18.00) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το ΟΤΕ Sport 2. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να…

…μπουν με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει ήττα στην έδρας της.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, τόνισε στους παίκτες του, πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο, καθώς η ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.
Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε, πως πριν τρία χρόνια, την περίοδο 2012-13, στην τελευταία επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φύγει με τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 1-0 με κεφαλιά του Πάτρικ Ογκουνσότο. Σ’ εκείνο ματς προπονητής του Απόλλωνα ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης και μάλιστα στο 95′ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε χάσει πέναλτι με τον Γιάννη Κατσίκη.
Ο Απόλλων φέτος στη Ριζούπολη έχει να επιδείξει εννέα νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ παραχώρησε τρεις ισοπαλίες, με ΑΕΚ, Παναιγιάλειο και Παναχαϊκή. Έχει σημειώσει 19 τέρματα στο γήπεδό του, ενώ έχει δεχθεί επτά. Με εξαίρεση το παιχνίδι με την Παναχαϊκή (0-0) έχει σκοράρει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στην έδρα του, γεγονός που σημαίνει πως έχει τον τρόπο να φτάνει στο γκολ.

Χωρίς τρεις βασικούς ο Ολυμπιακός
Τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από τον Ολυμπιακό στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Όλοι αγωνίζονται μεσοεπιθετικά και συγκεκριμένα οι Στάθης Ρόκας, Γιώργος Θέος και Χερόν Μπεριάν.
Ο Ρόκας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (στον δικέφαλο) και από τη στιγμή που δεν είναι 100% έτοιμος, χάνοντας πολλές προπονήσεις, έμεινε στο. Ο Θέος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο Μπεριάν, μπορεί να επιθυμούσε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ωστόσο, δεν μπόρεσε – τελικά – να αποφύγει να μεταβεί στη Λεβερία εν όψει του παιχνιδιού που θα δώσει η εθνική U23 της χώρας του με τη Γκάνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής U23.
Οι παραπάνω απουσίες αναγκάζουν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να διαφοροποιήσει τα πλάνα του, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Ρίζος. Το δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να καλύψει ο Ζέρης, ενώ στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα παίξει ο Μπουτζίκος. Στο κέντρο της άμυνας οι Γιαλούσης, Μπάρμπας και Ιντζίδης διεκδικούν τις δύο θέσεις. Στη μεσαία γραμμή οι Μακρυδημήτρης και Τριανταφυλλάκος θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, οι Μπιτάνγκ (αριστερά) και Νικολιάς (δεξιά) θα είναι οι δύο παίκτες που θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, με τον Κυζιρίδη να κινείται πίσω από τον προωθημένο Μπαλντοβαλίεφ. Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» μετέχουν επίσης οι Κολίτσι, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος και Καρράς.

Έτοιμος ο Απόλλων
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκος Βοσνιάδης, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην 20άδα. Πρόκειται για τους Ταΐρη, Πίτκα, Γκόλια, Κύργια, Φαρία, Γεωργίου, Ψιάνο, Κοτσώνη, Ηρακλή, Καραδέμητρο, Χατζή, Αρσιτς, Λαγό, Πινέιρο, Σουάνη, Μπαμπ Μπαμ, Βασιλαντωνόπουλο, Φαρινόλα, Ανγκούλο και Τζιώρα.
Η διοίκηση του Απόλλωνα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου μεταβούν στη Ριζούπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 3 και η τιμή του ορίστηκε στα 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 16:00.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Τέταρτος διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις