Πρωταθλητές Μαγνησίας οι Έφηβοι του Αιολικού Βόλου

Την Δευτέρα το βράδυ 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο παιχνίδι του Αιολικού για το εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. μεταξύ του Αιολικού και του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού στο Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης του Αλμυρού .Οι έφηβοι μας έζησαν όμορφες στιγμές. Οι μαθητές μετά από μία κοπιαστική μέρα, το βράδυ ξεκουράζονται και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Οι μαθητές –αθλητές μας όμως χωρίς να ξεκουρασθούν συνέχισαν την μέρα τους μέχρι τα μεσάνυχτα. Έπαιξαν δυνατά, έτρεξαν, μοίρασαν   πάσες, έβαλαν καλάθια και βγήκαν πρωταθλητές.

Παρόλο που  ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα καθόσον ο Αιολικός και να έχανε είχε ήδη σφραγίσει τον τίτλο του πρωταθλητή, δεν έλειψαν οι  μάχες σώμα με σώμα. Ο Αιολικός για το γόητρο και ο Αλμυρός  για να κερδίσει τον πρώτο.  Επικράτησε ο Αιολικός με 85-73!Συγχαρητήρια σ’ αυτά τα παιδιά που παρά το κοπιαστικό  πρόγραμμα τους (σχολείο, φροντιστήριο, γλώσσες, αθλητισμός, μουσική κ.α.), δίνουν νόημα σε ότι κάνουν και αξιοποιούν ποιοτικά τον λίγο ελεύθερο χρόνο που τους απομένει.

Μέσα από το αθλητισμό έχουν μάθει να μην αφήνουν τίποτε στην τύχη. Είναι μαχητές. Με τους αγώνες αποκτούν εμπειρίες, μαθαίνουν από τα λάθη τους, δουλεύουν, επιμένουν και αυτό τους οδηγεί στη νίκη. Στο τέλος του αγώνα έγιναν όλοι μια αγκαλιά, έσφιξαν ο ένας το χέρι του άλλου δίνοντας υπόσχεση, ότι θα συνεχίσουν ενωμένοι και δυνατοί για να πετύχουν το καλύτερο. Αυτό είναι και η δύναμη της ομάδας, καλλιεργεί σχέσεις φιλίας που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι αθλητές και των δύο ομάδων διότι ο αγώνας διεξήχθη στις 21:00 το βράδυ και τελείωσε στις 23:00.Το λεωφορείο στην επιστροφή γέμισε με γέλια, πειράγματα αξέχαστες εμπειρίες για τα παιδιά. H ομάδα του Αιολικού έφθασε στο Βόλο στις 24:00. Το κλειστό του Αλμυρού είχε αρκετούς φιλάθλους  οι περισσότεροι μαθητές για να χειροκροτήσουν τους αθλητές του Αλμυρού. Ήταν κόσμιοι και μπράβο τους.

Αιολικός(Σαμαράς Αντώνης) Ζαρνακούπης15(1), Σούλης 17(1), Γεωργατζής 14(1), Σπανόπουλος 17(1), Λογοδότης 15, Χορμόβας, Σμυρλής, Μπακίρης, Δαρτιώτης 1,Βαγιόπουλος 6,Γκοντέλος, Αντωνίου.

Γ.Σ.Αλμυρού(Θέος) Μαμούρας, 23(1), Καλόγηρος 15(4), Μπουντής 5(1), Μπαγλατζής, Βαλαματόπουλος 2, Μυλωνάς 20(5), Μπούρχας, Παπαδόπουλος, Γκόλιας 8.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους. Από τη Διοικούσα επιτροπή.

Δελτίο Τύπου Αιολικού Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις