Γενιτσαρίδης: «Δεν έχω ξανασυναντήσει κλίμα όπως της Νίκης»

Στη mikriliga.com και τη Γαρυφαλλιά Σταματάκη μίλησε ο δεξιός οπισθοφύλακας της Νίκης Βόλου, Μάνος Γενιτσαρίδης.

Ο 22χρονος μπακ έχει καταγράψει συνολικά 20 συμμετοχές με την φανέλα της Νίκης, ενώ έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Super League. Μάλιστα, ο Μάνος Γενιτσαρίδης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καταφέρνει συνεχώς να αποδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν πήρε φανέλα βασικού στη Νίκη, αφού από την αρχή της χρονιάς το προπονητικό επιτελείο έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ομάδα αλλά και το κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο της Νίκης:

«Από την αρχή της χρονιάς το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο σε ομάδες που έχω παίξει. Είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια και αυτό φαίνεται αρκετά προς τα έξω».

Για τις εγκαταστάσεις της ομάδας:

«Στο σύλλογο μας παρέχεται ότι θέλουμε, οι εγκαταστάσεις της ομάδας ξεπερνούν τα πρότυπα της πρώτης κατηγορίας και σίγουρα είναι ευλογία για μια ομάδα της Γ’ Εθνικής να προπονείται επαγγελματικά. Υπάρχει αίθουσα στην οποία τρώμε όλοι μαζί, γυμναστήριο και γήπεδο σε άριστη κατάσταση και όλα αυτά σε κάνουν να εκτιμάς το γεγονός ότι αγωνίζεσαι στην Νίκη».

Ο 22χρονος μπακ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, άνθρωποι των οποίων δίνουν το παρόν στα παιχνίδια του συλλόγου και τον παρακολουθούν «στενά» στα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com, αναμένεται να δώσουν το παρόν και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Νίκης Βόλου.

Για τα μάτια που τον «παρακολουθούν» από τις άλλες ομάδες:

«Σίγουρα είναι πολύ ωραίο να ακούς ότι έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Αν προκύψει κάτι παραπάνω θα το κοιτάξουμε, όμως θεωρώ ότι έχω ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα αυτό που ζω φέτος στη Νίκη θα μου μείνει αξέχαστο και από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους μας».

Για τα τελευταία πέντε παιχνίδια:

«Φαίνονται εύκολα, όμως αυτό που έχω μάθει από το ποδόσφαιρο είναι να μην υποτιμώ τους αντιπάλους μου. Σίγουρα θέλουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, κάτι το οποίο μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει. Έχουμε πίστη σε εμάς αλλά και στο προπονητικό μας επιτελείο και πιστεύω ότι με την κατάλληλη προετοιμασία θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στα παιχνίδια που έχουν απομείνει».

Για τη ζωή μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη:

«Σίγουρα μέρος τόσο όμορφο όσο η Κρήτη δεν υπάρχει, αλλά και ο Βόλος είναι εξίσου όμορφος. Συνδιάζει βουνό και θάλασσα και είναι κοντά στα πρότυπα της Κρήτης, σ’ αυτό το κομμάτι πιστεύω ότι είμαι τυχερός»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις