Βράβευσε τους Εφήβους και τις Κορασίδες το B.C. Volos (photos)

Γιορτή για τα τμήματά του διοργάνωσε το Σάββατο το βράδυ (25/4) το B.V. Volos σε συνεργασία με την «Πίστη» στο Filippou café. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι ομάδες του συλλόγου που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ την φετινή περίοδο. Η εφηβική ομάδα που κατέκτησε το εφηβικό πρωτάθλημα στον Νομό Μαγνησίας και…

…έπαιξε στον ημιτελικό Θεσσαλίας, η ανδρική ομάδα, που με νεαρούς παίκτες πέτυχε την παραμονή της στο μπαράζ με τον Απόλλωνα Καρδίτσας και η ομάδα κορασίδων που και αυτή κατέκτησε αήττητη το αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Το B.C. Volos τίμησε τον παλιό προπονητή κ. Τάκη Παπουτσή, ο οποίος το 1979 είχε οδηγήσει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. Η μοναδική ομάδα από την περιφέρεια που το έχει πετύχει.
Τιμήθηκαν, επίσης, οι παίκτριες της ομάδας Σταματία Διαμαντοπούλου και Χαρά Ντελή, οι οποίες έχουν κληθεί και συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Νοτίου Ελλάδος Κορασίδων.
Ειδική βράβευση έγινε και στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Παπαπαναγιώτου, μέλος της Εθνικής ομάδας χιονοδρομίας, ο οποίος συμμετείχε στη χειμερινή Ολυμπιάδα Νέων, ενώ άναψε την Ολυμπιακή φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τους χειρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.
Τα έσοδα από τη λαχειοφόρο δόθηκαν στην «Πίστη» που ασχολείται με παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η κ. Όλγα Κόσιβα εκπρόσωπος του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, o αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αργύρης Κοπάνας, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης και ο πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA, δικηγόρος κ. Σάκης Κοκκίνης. Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις