Koriopolis: Ένοχοι Μποροβήλος-Μπάκος και Κομπότης

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την ενοχή των Μποροβήλου – Μπάκου, Τσακογιάννη και Κομπότη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011. Ένοχοι κι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος – Κώστας Μενδρινός όπως κι ο Παντέλης, ενώ αθώος κρίθηκε ο Κουντούρης.

Ο Γιώργος Τσακογιάννης κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος κατ’ εξακολούθηση, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, για δωροδοκία-δωροληψία, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για απόπειρα εκβίασης και για παράνομη οπλοκατοχή. Τα ματς για τα οποία κατηγορήθηκε για χειραγώγηση είναι τα εξής: Ηλιούπολη-Εθνικός, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας.

Ο Γιάννης Κομπότης κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4

Οι Γιώργος Μποροβήλος – Δημήτρης Μπάκος κρίθηκαν επίσης ένοχοι για  δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στα ματς: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Μενδρινός κρίθηκαν ένοχοι για παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση.

Ο Νίκος Παντέλης ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία στα: Ηλιούπολη-Εθνικός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη και για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

O Άγγελος Τραυλός, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’εξακολούθηση.

O Γιάννης Παπαδόπουλος, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

O Μιχάλης Νικολόπουλος, για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Ηλιούπολη-Εθνικός και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

Αθώοι οι: Μιχάλης Κουντούρης, Ηρακλής Νύκταρης, Αλέκος Βοσνιάδης και Νίκος Πηρούνιας.

Να πούμε εδώ ότι όσοι κρίθηκαν ένοχοι αφορούν πλημμελήματα, ενώ όλοι τους κρίθηκαν αθώοι για κακουργήματα που τους βάραιναν.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις