Αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου μεταξύ των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με αφορμή τις φετινές βραβεύσεις του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου των αθλητών, αθλητριών και ομάδων που διακρίθηκαν το 2017. Από πλευράς Ολυμπιακού, θα βραβευτεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ που ανέβηκε πέρυσι στην Α1 Εθνική κατηγορία, η Νίκη Ζέρβα ως καλύτερη μπασκετμπολίστρια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως κάθε χρόνο,  έτσι και φέτος, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του Δήμου Βόλου, οι οποίοι διακρίθηκαν τόσο σε ομαδικό,  όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Από τις βραβεύσεις φυσικά και δεν λείπουν αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, που εδώ και 80 και πλέον χρόνια αποτελεί κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού της πόλης.

Φέτος λοιπόν, οι βραβεύσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν «άρωμα γυναίκας», καθώς θα βραβευτεί η ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών του Συλλόγου μας, για την άνοδο στην Α1 κατηγορία γυναικών.

Στην ομάδα αγωνίστηκαν οι αθλήτριες : Κυριατζίδου Ευγενία,  Παγκαλίδου Νένα, Χούτα Βάλια, Ντελή Χαρά, Ταντουρόφσκα Άννα, Σουλτάνη Ραφαέλα, Αγαγιώτου Λαμπρινή, Ζέρβα Νίκη, Ζήτη Ελένη, Κοτσιάφτη Αλεξάνδρα, Δημητριάδου Κική, Αγκάνη Δανάη, Τότση Ιωάννα, Διαμαντοπούλου Σταματία, Αρτεμισίου Ιωάννα και  Νούλα Κατερίνα.

Παράλληλα, βραβείο θα δοθεί και στην αθλήτρια του τμήματος Κολύμβησης του  Ολυμπιακού Βόλου, Τρύπα Σοφία, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στα 200μέτρα  ύπτιο, στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’,  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Τέλος, η  ψηφοφορία των αθλητικών δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ για τον καλύτερο αθλητή-αθλήτρια  ανά ομαδικό άθλημα (αγωνιστική περίοδο 2016-2017) ανέδειξε ως καλύτερη αθλήτρια, την καλαθοσφαιρίστρια  του  Ολυμπιακού Βόλου  Νίκη Ζέρβα,  η οποία εκτός από τα ερυθρόλευκα χρώματα, έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Πρόκειται για μία κορυφαία αθλήτρια στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, η οποία με το ήθος της και τις αθλητικές της ικανότητες προσφέρει τα μέγιστα στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου.

Η βράβευση όλων των αθλητριών του συλλόγου μας, αλλά και των υπολοίπων αθλητών των συλλόγων, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 8μ.μ. στο κλειστό θέατρο του Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας (Σταδίου & Μανδηλαρά).

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει δημόσια τις διακριθείσες αθλήτριες του συλλόγου και καλεί τον φίλαθλο κόσμο να παραστεί σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χειροκροτήσει τις αθλήτριές μας, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου στηρίζει τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων του».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις