Μπούις: «Δεν υπάρχει θέμα για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της ομάδας του στο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ο Φάντζιο Μπούις που εκπροσώπησε στο τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε επίσης ότι το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω πως η πρόκριση ήταν δίκαιη και για εμάς αυτό έχει σημασία. Το πιο σημαντικό είναι βέβαια, το πρωτάθλημα για εμάς. Τώρα έχουμε κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε, να “αλλάξουμε” λίγο το μυαλό μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατά από εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Αλμυρό. Ήδη αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε».

Για το αν θα υπάρξει κάποιο φιλικό το Σαββατοκύριακο ή κάτι το διαφορετικό αυτό το Σαββατοκύριακο

«Όχι, δε θα γίνει κάποιο φιλικό. Μπορεί κάποια παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν σε φιλικό των Νέων Αθλητών».

Για το ότι ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος και αν επηρέασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

«Δε νομίζω. Προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε λίγες ευκαιρίες, συμφωνώ, αλλά είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι. Ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Σίγουρα, όταν δε σκοράρεις γρήγορα, υπάρχει και το άγχος μετά, αλλά, τελικά δίκαια προκριθήκαμε και δε νομίζω πως υπάρχει θέμα για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα».

Για τα επεισόδια που έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου, μετά το γκολ του Τζιώρα:

«Δεν χρειάζεται να ασχολούμαι εγώ με αυτά. Αυτά πρέπει να απασχολούν αυτούς που είναι υπεύθυνοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται κι απ’ ότι φαίνεται δε θα είναι ούτε η τελευταία φορά που γίνονται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις