Μποροβήλος: «Θα λάμψει η αλήθεια στο Εφετείο»

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχο τον Γιώργο Μποροβήλο για την υπόθεση «Koriopolis». Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στο gazzetta.gr για το εν λόγω θέμα, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω απόφαση «εσφαλμένη», μιας και δεν «εκτίμησε σωστά το αποδεικτικό υλικό».

Παράλληλα, τονίζει πως για την ίδια υπόθεση, αρχικά είχε αθωωθεί από τον εν ενεργεία τότε αντιπρόεδρου του Αρείου Πάγου Νίκο Λεοντή ο οποίος ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος στο πειθαρχικό της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα:

«Ο μόνος πραγματικός αδέκαστος και συνάμα σκληρός δικαστής για τον καθένα, είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Έτσι, εγώ αισθάνομαι απόλυτα καλά, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου, παρά την έκδοση μιας πέρα για πέρα άδικης δικαστικής απόφασης, η οποία είναι βέβαιο ότι έσφαλε στην εκτίμηση του αποδεικτικού υλικού και οδηγήθηκε σε εσφαλμένη κρίση.

Παρόλα αυτά, συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και την ευθυκρισία της. Επιπρόσθετα θέλω να θυμίσω, ότι για την ίδια ακριβώς υπόθεση, έχω αθωωθεί από τα αθλητικά και πειθαρχικά δικαστήρια.

Προς αποφυγήν δε οιουδήποτε κακοπροαίρετου συνειρμού, επισημαίνω, ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου που με αθώωσε δεν ήταν απλά ένας εν ενεργεία δικαστής, αλλά ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Νίκος Λεοντής».

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη της έφεσης που έχετε ασκήσει;

«Πιστεύω ακράδαντα, ότι στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας, ενώπιον του Εφετείου, στο οποίο προσέφυγα, η αλήθεια θα λάμψει. Επειδή πρωτίστως, η αθωότητα, πολλές φορές είναι πιο σημαντική για τους αθώους, επειδή απλά τους δικαιώνει!».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις